Obavijesti

Show

Komentari 17

Ava Karabatić otkriva: 'Prijavila sam seksualno uznemiravanje, tata mi je smršavio zbog stresa'

Ava Karabatić otkriva: 'Prijavila sam seksualno uznemiravanje, tata mi je smršavio zbog stresa'
4

Iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati najam

VIDEO

Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić našli su se u teškoj situaciji jer ju je, kako tvrdi, stanodavac seksualno uznemiravao. Nakon što joj je hakiran Instagram, Ava je počela pretjerivati s alkoholom, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hakirana Ava Karabatić 01:21

- Povukla sam se iz medija. Dosad bih imala pola milijuna pratitelja na Instagramu, imala sam i plavu kvačicu, da mi nije hakiran profil. Uz to idu i Facebook i Twitter - kaže da joj je nedostatak medijske popularnosti teško pao.

S vremenom su počeli problemi sa stanodavcem kojeg su nakon seksualnog uznemiravanja prijavili policiji, ali kažu da to sve ide sporo.

- Ova osoba je napravila nešto neprimjereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posljedice se vide na mome ocu, koji je izgubio 17 kila u mjesec dana - rekla je Ava i objasnila što se točno dogodilo.

-  Radio je ono… kao kad muzeš kozu, ispred mene. Ne želim biti nekulturna. Ali pošto sam bila na Farmi, morali smo naučiti sve oko krava i koza i to. Uglavnom, samozadovoljavao se ispred mene. No najgore je što je on pratio cijeli moj rad kroz medije i hvalio me - objasnila je.

Iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati najam. U cijelo toj nesretnoj situaciji Ava je upoznala prijatelja koji joj je pomogao.

Sara Jo i Nataša Bekvalac fotkale se potpuno gole u znak podrške LGBT zajednici u Srbiji
Sara Jo i Nataša Bekvalac fotkale se potpuno gole u znak podrške LGBT zajednici u Srbiji

- Meni je velika podrška u svemu tome bio moj prijatelj Jerko Andreis iz Vela Luke. Ali mi smo stvarno prijatelji, ništa više. Na njega se mogu osloniti za bilo što, a upoznali smo se slučajno kad sam došla u Velu Luku 2020. - otkrila je Ava.

Dok ona tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, 61-godišnji Jerko uporno govori da su ipak bili zajedno u vezi. Prijateljstvo ili nešto više, Ava mu je i dalje zahvalna na pomoći.

storyeditor/2022-07-14/PXL_120917_17955147.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin