Obavijesti

Show

Komentari 3

Stigla je nova kolekcija: Ljupka je s kćerima snimila kampanju

Stigla je nova kolekcija: Ljupka je s kćerima snimila kampanju
13

Nikad, kao za vrijeme dok je rađena ova kolekcija, nisam toliko poželjela izaći iz stana, hodati besciljno, ali i ciljano, šetati po placu, kvartu, držati jagodu u ruci, rekla je bivša manekenka

VIDEO

Bivša manekenka u rodni Zagreb vratila se iz Japana prije tri godine. Ljupka Gojić Mikić (38) s obitelji je provela devet godina u Hirošimi, gdje je njen suprug Mihael Mikić (40) igrao nogomet. Ljupka i Mihael na zagrebačkoj Knežiji u prizemlju zgrade na čijem zadnjem katu žive otvorili su slastičarnu Jolie Petite Patisserie , a Ljupka se u vrijeme pandemije korona virusa 'bacila' i na dizajniranje.

Ljupka Gojić Mikić: ‘Rugale su mi se i rekle da neću uspjeti...’
Ljupka Gojić Mikić: ‘Rugale su mi se i rekle da neću uspjeti...’

Bivša manekenka već 11 godina ima modni brend Jolie Petite. Ljupka je u novoj kolekciji proljeće/ljeto 2020. angažirala svoje tri kćeri, Janu Siennu (10), Milu Amelie (8) i Mari Danu (3). Bivša manekenka i njene cure kampanju su snimile na ulicama Knežije s nezaobilaznim maskama na licu.

- Nikad, kao za vrijeme dok je rađena ova kolekcija, nisam toliko poželjela izaći iz stana, hodati besciljno, ali i ciljano, šetati po placu, kvartu, držati jagodu u ruci, opipavati rajčicu, grincek, mirisati cvijeće ono od kumice, iz njenog vrta... Svratiti do knjižnice, popiti kavu s prijateljima ili tko već naleti... jer to je 4. Generacija u istom kvartu. Ne treba se dogovarati za kavu, krenete i već ćete nekog sresti... I vratiti se doma punih ruku i punih pluća zraka, volje, želje, nade... I onda se baciti na kuhanje ručka uz pomoć malih rukica... To je meni ova kolekcija, puna zraka i neba, prirodnih materijala, živosti, prozračnosti i nade... da će sutra drugačije biti – rekla je Ljupka, koja je odrasla na zagrebačkoj Knežiji. Tamo je i njena obitelj.

Mamina prijateljica Đurđica Kordić odvela ju je u jednu modnu agenciju na audiciju, no odbili su je. Za nekoliko dana pokucale su na vrata Midikenna. Tajna njihova uspjeha je u tome što svakom djetetu daju šansu, pa je tako i Ljupka dobila svoju. Otac Ljubo i mama Željka isprva nisu bili oduševljeni kćerinim izborom, no ipak su je odlučili podržati i pomoći joj. Već s 18 godina letjela je s jednog na drugi kraj zemaljske kugle.

Prvih godinu dana bavljenja manekenstvom, iako sa zavidnim uspjehom u drugim metropolama, u Parizu nije mogla dobiti posao i to zbog bizarnog razloga.

- Svi su joj u Parizu govorili da je „tres jolie“, odnosno da je prelijepa. Imali smo deset castinga na dan i ni jedan posao nije dobila – ispričao nam je svojedobno osnivač Midikenna Hamed Bangoura kojeg manekenka i danas zove „tata“ ili „crni deda“.

Svojeg supruga, Mihaela Mikića, Ljupka je upoznala kada je imala petnaest godina. Odmah su se zaljubili jedno u drugo. Unatoč tome što ju je posao vodio po cijelom svijetu, Ljupka i Mihael uspješno su održavali svoju vezu. Telefonima, mailovima i povremenim susretima. Par se vjenčao nakon šest godina veze 2006. godine u u Zagrebu.

Ljupka: 'Bojala sam se kada je muž morao prekinuti karijeru'
Ljupka: 'Bojala sam se kada je muž  morao prekinuti karijeru'

POGLEDAJTE KAKO SE DEAN KOTIGA BACIO U VODITELJSKU ULOGU:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu