Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Bačvice: Dinove prijatelje 'pozdravljala’ je lubenica

Na koncertu Kontra regula u čast Borisu i Dinu Dvorniku na plaži Bačvice u Splitu skupilo se oko 20.000 ljudi, od kojih su tisuću plesale u moru

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
12 komentara

Koncert Kontra regula u čast pokojnih Dina i Borisa Dvornika mora se održavati svake godine, zaključak je svih koji su u četvrtak navečer bili na splitskim Bačvicama. Više od 20.000 ljudi, od kojih barem tisuću u moru, stvorili su nezapamćenu atmosferu. A na pozornici izmjenjivali su se Dinovi prijatelji - Neno Belan, Gibboni, Nina Badrić, Josipa Lisac, Marijan Ban... Izvodili su najpoznatije Dinove hitove, a legendarna pjesma “Ništa kontra Splita” raspametila je publiku. Najsretniji su bili članovi Dinove obitelji, supruga Danijela, kći Ella i brat Dean.
- Dino bi bio presretan da ovo vidi, ovaj ples i ovakva atmosfera, to je bila njegova ideja zabave - rekla je Danijela Dvornik, koja je vrlo emotivno vezana uz Bačvice. U doba kad su se ona i Dino upoznali, ekipa koja je s njim stvarala glazbu okupljala se na Bačvicama. Ella se najviše družila s dečkom Denisom. Plesali su i ljubakali se bez prestanka, do zore. Pokazali su i nove tetovaže. Oboje imaju po dvije zvijezde na torzu. Dean Dvornik bio je ponosan što je koncert uspio:
- Dino je bio legenda i Split je i danas to potvrdio - rekao je Dean.

Naši partneri pišu
Message