Show

Komentari 87

Bahra nije našla ljubav na selu, ali dobiva nove zube: 'Da vas vidim sad, rugalice! Sakrijte se'

Bahra nije našla ljubav na selu, ali dobiva nove zube: 'Da vas vidim sad, rugalice! Sakrijte se'

Joj, kad mi je dala otisak, neki jako intenzivan, bljutav okus, a i miris. Ne volim te otiske ni premaze kojekakve, užas. Bez obzira na sve, ako hoćeš biti lijep, moraš pretrpjet radi ljepote, rekla je Bahra

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu', Bahra Zahirović uskoro će dobiti nove zube. Za RTL je otkrila kako joj je bilo kod stomatologa te što joj se najviše, a što najmanje svidjelo. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Svakome je prisutan strah malo na početku, nezgodno je, normalna stvar, ali kad se više s njima družiš, smatraš da uopće nema potrebe za strah - rekla je Bahra. 

Ono što joj se nimalo nije svidjelo bilo je uzimanje otisaka kako bi se izradili zubi po njezinoj mjeri. 

- Joj, kad mi je dala otisak, neki jako intenzivan, bljutav okus, a i miris. Ne volim te otiske ni premaze kojekakve, užas. Bez obzira na sve, ako hoćeš biti lijep, moraš pretrpjet radi ljepote - rekla je Bahra koja je, za sada, dobila privremene zube. 

Kako kaže, procvala je kada je vidjela nove zube. Taj osmijeh je dugo čekala. 

- To je jedan moj privremeni osmijeh, ali nadam se da će zasijat onaj pravi, ubrzo. Pa da vas vidim onda, rugalice, možete mi se sakrit iza mojih leđa. Bye, bye, a Bahra će biti dama s novim zubima - zaključila je Bahra koja će novi osmijeh dobiti već idući vikend. 

Najčitaniji članci