Show

Komentari 22

Bahra objavila YouTube video i pratitelje zamolila za pomoć: 'Imate li kakav posao za mene?'

Bahra objavila YouTube video i pratitelje zamolila za pomoć: 'Imate li kakav posao za mene?'

Nakon showa, Bahra je napravila YouTube kanal, a zadnji video koji je objavila zove se 'Govor tijela divljih životinja'. U njemu reagira na snimke iz dokumentaraca o divljim životinjama, a vjerna publika sve prati

Natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' Bahra Zahirović (56) u potrazi je za poslom, a svoj upit je objavila na Facebooku.

- Pozdrav moji prijatelji i prijateljice imam jedno pitanje vezano za posao u butiku. Voljela bih prihvatiti taj posao, naravno, samo kod ozbiljnijih poslodavaca, a mogu i ured poslovni održavati, ordinacije, salone. Eto, dragi moji, molim vas za ponude i sve ostalo u inbox. Hvala vam, vaša Bahra - napisala je Zahirović. 

S obzirom na to da ljubav nije pronašla u showu 'Ljubav je na selu' novu sreću potražila je u showu 'Pet frajera tjedno'. U njemu je tjedan dana živjela s pet kandidata, a svaki dan je izbacivala po jednu osobu za koju je smatrala da joj najmanje odgovara.

Bahra ima i svoj YouTube kanal, a zadnji video koji je objavila zove se 'Govor tijela divljih životinja' u kojem reagira na snimke iz dokumentaraca o divljim životinjama. 

Uz to, Zahirović je se okušala i u glumačkim vodama te je glumila u seriji 'Krv nije voda' i kaže da se u tome dobro snašla.

- Ostalo mi je u jako lijepom sjećanju, čak nije bilo potrebno ni ponavljanje scena koje sam snimala jer sam odmah shvatila sve upute, dogovore i svoj dio teksta - ispričala je Bahra te dodala da joj je želja snimiti film u inozemstvu.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci