Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Baka Marija kladi se na svog Roka: Najviše voli moju juhicu

'ŽIVIMO NJEGOV SAN' Marija Blažević pomno prati svaki korak na izraelskoj avanturi svog unuka Roka. Čim se vrati, pripremit će mu omiljene specijalitete

Foto: Mateo Ivić/24sata
21 komentara

Marija Blažević (76) ima petero unučadi, ali Roko je trenutačno u 'prvom planu'. Baka Marija postala je poznata po videouratku njezine unuke Tine, koja je snimila trenutak Rokove pobjede na Dori, kad je baka Marija od sreće poljubila televizor:

- Uh, kakva je to sreća bila, euforija, ludilo! Svi smo bili ludi od sreće, ne mogu ni opisati taj osjećaj - rekla nam je Rokova baka Marija koja će pratiti polufinale na istoj lokaciji, u Žrnovnici, u krugu obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pratim s obitelji svaki detalj pjevačkog natjecanja, ja to sama ne bih izdržala. Mislim da bih iz kože iskočila. Ako uđe u finale, super, ali i ako ne uđe, bit će dobro. Čovjek se uvijek nada, a što da vam kažem, Bog ga je nagradio glasom, ali on i radi na tome od malih nogu - kaže baka.

BRITANCI O PLESAČIMA Dok Roko odmara glas, njegovi 'anđeli' Diego i Endi su na plaži

Roko je s bakom Marijom često dijelio detalje svog nastupa o Eurosongu:

- Da, i uvijek bih rekao da je pjesma odlična i da je veliki optimist, a da mu se sviđa i cijeli scenski nastup koji je njegova ekipa osmislila.

Foto: Mateo Ivić/24sata

A kad mu obveze dopuste, Roko je često na ručku kod bake, na domaćoj spizi:

- On vam je jednostavan, a najviše voli našu izvornu hranu, teletinu s bižima, sarme, punjene paprike. Evo sad kad se vrati, on će meni reći: ‘Ajde, bako, napravi ti meni jednu dobru juhu da se malo oporavim’ - ispričala nam je Marija Blažević te dodala kako je Roko omiljen u obitelji:

- Ma vole ga svi, od društva iz razreda do susjeda i prijatelja zato što je jednostavna i dobra osoba. Takav je moj Roko - rekla je baka Marija i na kraju nam odala malu tajnu:

- Iako mu kladionice ne daju velike šanse, ja im ne vjerujem. I kladila sam se na svoga Roka! A ako dobijem, bit će za jedan dobar pobjednički tulum!

Foto: Instagram

Splitski pjevač inače je maturant IV. gimnazije “Marko Marulić” gdje navijačka euforija traje tjednima. Premda njegovi profesori i kolege iz razreda nisu željeli predviđati Rokov plasman, pripremaju za njega iznenađenje čim se vrati s najvažnijega svjetskoga pjevačkog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message