Show

Komentari 87

Baka Prase pohvalio se novim Porscheom: 'Zna se tko je šef'

Baka Prase pohvalio se novim Porscheom: 'Zna se tko je šef'

Inače je ovaj Youtuber mladima u Srbiji veliki uzor, no za njim su poludili i mladi u Hrvatskoj. Na YouTubeu ga prati više od milijun i pol ljudi, a na Instagramu njih 786 tisuća

Youtuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, voli se pohvaliti luksuznim načinom života i materijalnim stvarima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada se na Youtube kanalu pohvalio kako je kupio novi Porsche, iako jednog već posjeduje. U jednom od posljednjih videa koje je snimio, a u kojem je kupovao poklone svojim najbližima, pokazao je i novi auto. 

- Što da vam kažem, radilo se, čisto da se zna tko je šef - rekao je Baka Prase kroz smijeh i naglasio kako on posjeduje dva Porschea dok njegovi prijatelji voze jeftinije aute. 

Inače je ovaj Youtuber mladima u Srbiji veliki uzor, no za njim su poludili i mladi u Hrvatskoj. Na YouTubeu ga prati više od milijun i pol ljudi, a na Instagramu njih 786 tisuća. Počeo je tako što je snimao osvrte na dvoboje u video igrama, a u e-sportu se i sam okušao. Ipak, YouTube se pokazao kao puno uspješniji poligon za uspjeh u Bakinom slučaju.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BAKOM PRASE:

Često ga prozivaju da je loš uzor djeci koja u masovnom broju gledaju njegove video uratke, ali on se, kaže, naučio već nositi sa svim kritikama, a ne misli da bi se bilo tko drugi na njegovo mjestu ponašao drugačije. 

Smatra kako novcem raspolaže pametno, no nije uvijek znao odoljeti luksuzu. 

- Radio sam i zaradio velike svote, što je činjenica. Možda je neumjesno da trošim toliko novca na prostoru gdje je prosječna mjesečna plaća oko 300 eura, ali zapravo se ponosim time kako se ponašam s novcem, naučio sam se nositi sa svime, biti umjeren. Kad sam tek počeo zarađivati, vukla me skupa odjeća. No, prestao sam. Kupujem si samo tenisice, imam 20-ak pari. Prije sam cijeli život nosio tenisice od 40 eura. Prve skupe kupio sam u 21. godini, sebi za rođendan. Imam jedan skupi sat i jedan skupi automobil - priznaje Baka Prase.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

Najčitaniji članci