Show

Komentari 7

Baldwin proslavio rođendan, supruga mu uputila čestitku: 'Opet bih pristala na sve, Alec'

Baldwin proslavio rođendan, supruga mu uputila čestitku: 'Opet bih pristala na sve, Alec'

Glumac je proslavio 64. rođendan pa mu je supruga posvetila objavu na društvenim mrežama. Dotaknula se njihovih mračnih, najtužnijih trenutaka koje im je život donio te ga potaknula da se sabere

Glumcu Alecu Baldwinu je supruga Hilaria Baldwin (38) uputila emotivnu objavu povodom njegova 64. rođendana.Osvrnula se na lijepe, ali i na teške trenutke koje su proživjeli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- S vremena na vrijeme, u svojim najmračnijim, najtužnijim trenucima, pitaš me bih li te napustila da sam prije 11 godina, kad sam te upoznala, znala kroz što ćemo sve prolaziti. Ispričavaš mi se kroz suze zbog nekih stvari koji ti je ovaj slavni život donio. Osjećaš se kao da si me svezao i pretvorio u nepokretnu metu - započela je emotivno Hilaria uz fotografiju na kojoj su zagrljeni ispred hrpu novinara.

Hilaria bi, kaže, ponovno pristala na sve. Na strah, strast, tugu, frustraciju, zbunjenost, smijeh. 

-  To što sam žena i majka. Da, Alec, opet bih pristala na sve, i opet, i opet - napisala je pa se dotaknula njihove veze.

- Znam da je život i sladak i gorak. Evo te, na ovoj fotografiji, na početku naše veze, čvrsto me držiš. Bila sam tako nervozna pred svim tim kamerama. Ali bila sam sigurna u tvojim rukama, naslonjena na tebe - dodala je.

- Stišaj svu tu negativnu buku. To je samo distrakcija od onoga što život stvarno jest. Vrag koji se šulja oko nas i zbog kojeg zaboravljamo koliko ovaj život zapravo vrijedi. Nevjerojatnu bol koja je na tebi ostavila traga. Ovdje smo da ti pomognemo da se oporaviš i da ponovno postaneš TI - poručila je Hilaria Alecu za kraj.

Zajedno su 11 godina, a sada očekuju sedmo dijete. Hilaria je nedavno na društvenim mrežama objavila video na kojem ona sjedi na podu dok Alec kleči pored nje, a njihova se djeca smiješe kameri i igraju.

- Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Baldwinito dolazi ove jeseni - napisala je Hilaria u objavi.

 

Najčitaniji članci