Show

Komentari 9

Barbara iz 'Savršenog' pokazala trudnički trbuščić, 'lajkao' i Mijo

Barbara iz 'Savršenog' pokazala trudnički trbuščić, 'lajkao' i Mijo

Mucić je prije dva tjedna na društvenim mrežama podijelila i fotografije s ultrazvuka. Pratitelji su joj u komentarima čestitali na trudnoći i poželjeli sve najbolje

Iako u drugoj sezoni emisije 'Gospodin Savršeni' nije osvojila srce Mije Matića (29), Barbara Mucić (22) srodnu je dušu pronašla daleko od kamera i svjetla reflektora. Nakon showa je ušla u vezu s desetak godina starijom Splićaninom Ninom. Par sada čeka prvo zajedničko dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ponosna Barbara na društvenim je mrežama pokazala sve veći trudnički trbuščić i otkrila kako je u 15. tjednu trudnoće. Snimku joj je 'lajkao' i Mijo. Na početku trudnoće osjećala je mučnine, a sada se osjeća puno bolje. 

- Imala sam cjelodnevne mučnine, vrtoglavicu i nizak tlak. Zaista sam se namučila, nisam mogla ustati iz kreveta. Sada je lakše, ponekad samo povraćam - ispričala je Barbara za RTL.hr 

Mucić je prije dva tjedna na društvenim mrežama podijelila i fotografije s ultrazvuka. Pratitelji su joj u komentarima čestitali na trudnoći i poželjeli sve najbolje. 

S odabranikom Ninom još nije otkrila hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka, no već su odabrali ime za oboje. Iako će dobiti prinovu, Barbara kaže kako sa svojim partnerom trenutačno ne planira svadbu. 

- Ne razmišljam o tome zbog situacije s korona virusom. Želim veliku svadbu, tako da nema smisla sada razmišljati o tome. Svakako ću mu jednoga dana postati zakonita supruga - rekla je Mucić nedavno za RTL.hr. 

 

 

 

Najčitaniji članci