Obavijesti

Show

Komentari 13

Barbara Kolar posjetila poznato mjesto na Floridi: 'Zaboravili su me pozvati na privatni parti'

Barbara Kolar posjetila poznato mjesto na Floridi: 'Zaboravili su me pozvati na privatni parti'
10

Voditeljica Barbara Kolar nedavno je zbog Međunarodnog sajma putovanja IPW otputovala na Floridu odakle s pratiteljima na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli zanimiljivosti

VIDEO

Voditeljica Barbara Kolar (52) našla se ispred jedne od najpopularnijih vila na Floridi, doma preminulog Giannija Versacea. Trenutak posjeta ovjekovječila je fotografijom, koju je kasnije podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Barbara Kolar nikad mršavija 01:00

Nažalost, voditeljica nije imala prilike 'proviriti' u poznatu vilu već je pozirala ispred zatvorene ograde, a zbog čega su vrata bila zatvorena pojasnila je ispod objavljene fotografije. 

-  Kad ja odlučim ući zatvoreno je za privatni party na koji su me zaboravili pozvati - napisala je Barbara i nasmijala pratitelje. 

Podsjetimo, voditeljica Barbara otputovala je u SAD, točnije na Floridu, kako bi sudjelovala na Međunarodnom sajmu putovanja IPW, koji se održava u Orlandu. Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotke kako bi s pratiteljima podijelila najzanimljivije trenutke. 

- Najšarmantnija i najljepša - hvale je ispod objava.

Barbara Kolar otkrila s kim se druži na Floridi i pozirala u privatnom avionu: 'Vruće noći'
Barbara Kolar otkrila s kim se druži na Floridi i pozirala u privatnom avionu: 'Vruće noći'

Modni svijet tada je izgubio svoju ikonu

Šef modnog carstva, Gianni Versace, preminuo je 15. srpnja 1997. upravo ispred te ograde kraj koje je ovih dana pozirala naša voditeljica Barbara. Serijski ubojica Andrew Cunanan upucao ga je dok je ulazio u dvorište svog doma. Imao je 50 godina, a visokom društvu bio je omiljen.

Slavni modni dizajner poznati brend doveo je na višu razinu. Sve što je uzeo u ruke pretvorio je u zlato i zatim se odlučio povući. Sestri Donatelli prepustio je posao. Mlada Talijanka tada je napokon dospjela u prvi plan, izašla iz bratove sjene i preuzela mjesto kreativne šefice talijanskog modnog carstva Versace, mjesto na kojem je i dan danas. 

Gianni Versace, Elton John, Donatella Versace ©

Tragedijom ispred vile na Floridi inspirirana je i druga sezona serije Američke kriminalističke priče 'Ubojstvo Giannija Versacea' čija je premijera bila u siječnju 2018. godine. Donatellu je utjelovila Penelope Cruz (44), ali dizajnerica se ograđuje od scenarija kojeg, kako kaže, nije autorizirala. 

- Tek nedavno sam zapravo shvatila koliko je bratovo ime još uvijek moćno - rekla je jednom prilikom Donatella.

O bivšoj curi Barbari: Prva mi je čestitala. Procijenila je krivo kvalitetu kao i prije par godina
O bivšoj curi Barbari: Prva mi je čestitala. Procijenila je krivo kvalitetu kao i prije par godina

Gianni, Santo, Donatella i Tina, koja je preminula s 12 godina od infekcije tetanusa odrasli su u Kalabriji na jugu Italije uz oca, majku krojačicu. Gianni je uvijek imao veliki utjecaj na mlađu sestru Donatellu. Tako ju je sa samo 11 godina nagovorio da ofarba kosu u platinasto plavu boju, koja joj je danas zaštitni znak. Bila je njegova muza 19 godina, a on joj je 1995. posvetio svoj parfem 'Blonde'. 

Njegovi fanovi se ni danas, 23 godine nakon tragične smrti ne mogu pomiriti s time da ga nema. Iako, tvrde kako je njegova sestra vjerodostojno njegovala sličan stil, a opet se prilagođavala novim trendovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin