Obavijesti

Show

Komentari 51

BB Ana-Marija: Bojane, mislila sam da ću imati nešto s tobom

BB Ana-Marija: Bojane, mislila sam da ću imati nešto s tobom
26

Mi sad glumimo da smo cura i dečko ili ne, pitao je zbunjeni Bojan Ana-Mariju. Konobar iz Siska bio je uvjeren da glume par pred ostalim stanarima reality showa

VIDEO

Velikogoričanka Ana-Marija Brdak (31) rekla je da je u ljubavnoj vezi prije ulaska u Big Brother kuću. No svog navodnog dečka više ne spominje. Na početku showa priznala je i da joj se od stanara najviše sviđa Siščanin Bojan Mrđenović (34). Dvojac je ovih dana odlučio glumiti ostalim kandidatima da su nekoć bili u vezi i uvjeriti ih u to. 

Ipak, prilikom njihove igre su se zbližili što je Ana-Mariji odgovaralo budući da ju Bojan, kako kaže, jako privlači. Stanari su odlučili razgovarati o svom odnosu i povukli su se nasamo u dnevnoj sobi.

- Imat ćeš priliku sad reći o meni što god hoćeš - rekao je Siščanin Ana-Mariji. Našalio se kako ona sada može slobodno pričati ostalima kako ga je jedina slomila ili da se samo njoj otvorio. 

- Meni ste u kući ti i Tomo bili jedini ljudi s kojima sam htjela postići nekakav odnos. Tomo već ima svoj đir, ali ti si baš distancirani tip što meni odgovara za nekakve normalne ljudske razgovore - istaknula je Ana-Marija. Dodala je kako je pomislila da bi mogla imati nešto više s njim i zbunila Bojana. 

- Mi sad ovo isto glumimo da smo cura i dečko ili - pitao ju je Siščanin. Priznao joj je i da u reality show nije došao prodavati svoju, kako kaže, ne baš laganu životnu priču.

'Nisam se nadala pobjedi u Big Brotheru, a falio mi je dečko...'
'Nisam se nadala pobjedi u Big Brotheru, a falio mi je dečko...'

- Istina je da sam odrastao u sredini u kojoj nisam mogao ispuniti sav svoj potencijal i dobiti priliku za više. Bavio sam se konobarenjem, ali zadnjih godinu i par mjeseci nisam bio u ugostiteljstvu - rekao je. 

Velikogoričanka je ubrzo pokazala i kako nije sramežljiva, pa je pred stanarima u spavaćoj sobi prošetala u donjem rublju.

Inače, stanari ovog tjedna imaju zadatak ignorirati sve što vide, bilo čudno, smiješno ili strašno.

Nakon što je vodič turistima pokazivao kuću i pričao sve o stanarima, kao i da se Dubravka Ujević Veron (47) boji reakcije muža kada izađe iz kuće, posjetitelji su radili selfieje s 'nesvjesnim' natjecateljima. Zatim je uslijedilo novo iznenađenje. 

U BB kuću je ušao pastir s kravom i šetao ju po vrtu, a iako su stanari trebali ignorirati taj prizor, neki se nisu mogli obuzdati pa su iznenađeno promatrali. Marijan Lisak (49) sve je gledao dok su ostali stanari nastavili razgovarati. Ana-Marija pokušala mu je privući pažnju no on za razliku od drugih nije mogao ignorirati kravu. 

- Jeste li vi vidjeli nešto neobično - pitao je Bojan ostale. Big Brother je 'testirao' Lidiju Marić Ribicu (42) i pozvao ju u ispovjedaonicu kako bi ju pitao o novim neobičnim stanarima. 

'Ukrao mi je novac i pušku': BB Anti sudit će zbog razbojstva
'Ukrao mi je novac i pušku': BB Anti sudit će zbog razbojstva

- Događa li se nešto čudno u kući - pitao je Ribicu. Ona je odgovorila da nije ništa primijetila, a Big Brother je nastavio ispitivati o događanjima u vrtu. Lidija se pravila kao da ne zna o čemu joj on govori. 

- Kažu da su se po kući šetale neke krave. Jesi išta vidjela - pitao je Big Brother stanarku i dodao kako krava baš nije mala i kako ju je teško ne primijetiti. Lidija je izbjegla pitanje i ispričala mu sve što je radila u kući te se nastavila praviti da se ništa neobično ne zbiva. 

- Lidija, jesi sigurna da ne lažeš Big Brotheru - posljednji put je upitao Ribicu. Čini se da je većina stanara ozbiljno shvatila zadatak ignoriranja u kojem ako pokažu da su smjerili pažnju na nešto te se nasmiju ili komentiraju, bit će kažnjeni s tisuću kuna koje će se oduzeti od ovotjednog fonda. Do sada su osim krave morali ignorirati nindže koje su im poslužile poseban ručak i grupu kineskih turista. 

Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu
Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'