Show

Komentari 14

Berend o cijepljenju preko reda: 'Je li logika nestala kad i gripa?'

Berend o cijepljenju preko reda: 'Je li logika nestala kad i gripa?'

Svakim danom izlaze nova imena onih koji su se protiv korona virusa cijepili preko reda. Ta je situacija negativno odjeknula u javnosti, a oglasila se i bivša voditeljica HRT-a

Cijepljenje protiv korona virusa preko reda jedna je od najaktualnijih tema u Hrvatskoj. U javnost su izašla imena onih koji su se cijepili preko reda, a taj se popis povećava. O toj situaciji komentar je javno iznijela i bivša HRT-ova voditeljica Mirna Berend (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Može li luđe? Da se ne baci! Nešto čega nedostaje. Da barem nisam imala logiku kao predmet u školi. Premda za ovo doista ne trebaš ni školu vidjeti. Može li luđe, eto može. Je li i logika nestala isti dan kad i gripa? - napisala je Mirna na svom Facebook profilu. 

Njezini pratitelji na društvenoj mreži komentirali su status i podržali je nakon oštre kritike. 

Inače, Mirna se nakon 20 godina života u Zagrebu vratila u rodnu Petrinju gdje je doživjela razorni potres u kojem je stradala i njezina kuća. 

- Sve smo jednom ostavili iza sebe, nakon rata. Grade moj voljeni i predivni. Sve smo ostavili iza sebe, slomljeno. Još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela. Ima snage u nama. Sva vaša pomoć je naša snaga. Svi vaši pozivi su jedno veliko srce. Hvala vam na svemu - napisala je Mirna na društvenim mrežama nakon potresa. 

 

 

Najčitaniji članci