Obavijesti

Show

Komentari 8

Bila je seks simbol, a zvali su ju najgorom glumicom stoljeća

Bila je seks simbol, a zvali su ju najgorom glumicom stoljeća
6

Bila je uvjerena kako je John Derek ljubav njezina života te da više nikoga neće moći voljeti nakon njegove smrti, ali upoznala je glumca Johna Corbetta, s kojim uživa i u 60-ima

VIDEO

Američka glumica i manekenka Bo Derek (63), rođena je kao Mary Collins, a isprva je radila kao fotomodel, a zatim je na audiciji upoznala redatelja Johna Dereka, svog budućeg supruga. John je bio 30 godina stariji od nje, a razveo se od glumice Linde Evans, kako bi se 1976. vjenčao s Bo. 

Prva velika uloga na filmu bila joj je u hororu 'Orca', ali proslavila se krajem 70-ih romantičnom komedijom 'Desetka', koja ju je lansirala kao seks simbol. Glumačka karijera nije joj bila osobito uspješna, naprotiv. Za nekoliko je uloga dobivala Zlatne maline, kao i nominaciju za 'najgoru glumicu stoljeća'. 

Više je puta pozirala za Playboy, ali u političkom svijetu je bila puno konzervativnija. Deklarirala se kao republikanka te je na izborima svojedobno svesrdno podržavala Georgea Busha starijeg, a 2000. i 2004. sudjelovala je u kampanji Georgea Busha mlađeg.

Bo Derek priznala: 'Imala sam averziju prema muškarcima'
Bo Derek priznala: 'Imala sam averziju prema muškarcima'

Bila je uvjerena kako je John Derek ljubav njezina života te da više nikoga neće moći voljeti nakon njegove smrti, ali upoznala je glumca Johna Corbetta (58), kojeg gledatelji pamte po ulozi Aidana u seriji 'Seks i grad' i otada su u sretnoj vezi. Bo danas slavi 63. rođendan i uživa. 

- Ponekad razgovaramo o braku, no svjesni smo toga da nemamo djece, niti smo više toliko mladi, pa ne postoji ni pritisak da se moramo vjenčati - rekla je Bo.

Bo Derek nikada nije postala majka, a često je o nerealiziranom majčinstvu otvoreno govorila. 

- Dugo godina sam žudjela za djecom i kada sam imala 30 ili 32, sanjala sam da postanem majka. No moj pokojni suprug John imao je dvoje djece iz prijašnjeg braka i nije mu bilo na kraj pameti imati još jednu bebu u tim godinama. Shvatila sam da bi to dovelo do toga da bih bila samohrana majka. Na kraju, kada je on napokon odlučio imati dijete sa mnom, ja sam ga odbila - ispričala je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...