Obavijesti

Show

Komentari 55

'Bila sam na samom dnu, PTSP i depresija su me skoro uništili'

'Bila sam na samom dnu, PTSP i depresija su me skoro uništili'
12

Pjevačica je za 24sata progovorila o problemima sa zdravljem i tome kako su je tablete umalo uništile. Prije 12 godina imala je prometnu nesreću. Neko vrijeme bila je nepokretna...

VIDEO

Super Silve (38) u javnosti nema zadnjih pet godina. Posljednji put u medije je dospjela prije četiri godine kad su je fotoreporteri uhvatili na zagrebačkoj špici u šetnji gradom. Tad se borila s anoreksijom. S visinom od 170 cm spala je na samo 43 kilograma...

Intervju sa Super Silvom dogovarali smo tjednima. Nije bila spremna ponovno istupiti u javnost iako je, kako nam iskreno kaže, željna svjetala pozornice. Zašto je nestala sa scene, otkrila nam je u ekskluzivnoj ispovijesti.

- Da, poprilično je vremena prošlo bez mene. Bila su to neka burna vremena. Doživjela sam prometnu nesreću, u kojoj sam zadobila 20 fraktura i bila sam nepokretna neko vrijeme. I danas me zna jako boljeti kralježnica. Kad je kiša, ja sam u komi - priča nam u jednom dahu Silvija Mišanović poznatija kao Super Silva i odmah nastavlja objašnjavati zašto je estradu zamijenila “običnim” građanskim životom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam više mogla podnijeti taj estradni život. Morala sam se povući na neko vrijeme, doći sebi i ozdraviti. Namjerno sam se povukla. Bilo mi je dosta razvlačenja na sve strane. Stalno su me pratili nekakvi skandali. Osjećala sam se kao marioneta. Nisam mogla to psihički podnijeti - priznaje nam Silva.

Kad se prvi put pojavila u medijima, atraktivnu pjevačicu zbog bujnih grudi proglasili su seks bombom. Svi su htjeli intervju s njom i smiješila joj se svijetla budućnost na estradi. Ali sve je to palo u vodu prije 12 godina. Preživjela je stravičnu prometnu nesreću, od koje se ni danas nije sasvim oporavila.

Zbog cigarete koju je išao pripaliti njen vozač, izgubili su nadzor nad vozilom i sletjeli u jarak. Ostala je nepokretna i dvije godine provela u bolnici. Tad je oboljela i od depresije.

- Dijagnosticiran mi je i PTSP. Bila sam depresivna jer nisam mogla hodati. No s godinama je moje stanje postajalo sve bolje. Prestala sam piti antidepresive, od kojih sam bila nikakva. Sad pijem samo tablete za spavanje jer me muči nesanica, kao i tablete protiv bolova jer me još boli kralježnica, ali ne dam se ja - kaže Silva.

Iako nam priča sa smiješkom, Silva nam priznaje kako od nesanice pati zbog straha od preživljavanja. Egzistenciju nije riješila. Velika želja joj vratiti se na scenu.

- Nisam sigurna bih li se vratila na scenu, ali moram zbog egzistencije, a i nedostaje mi taj život. Možda nisam trebala skroz nestati toliko dugo. Osamila sam se, izgubila prijatelje, kontakte, veze, sve. To sam sad shvatila. Želim vratiti prijatelje u život, želim vratiti optimizam. Nisu oni krivi što smo izgubili kontakt, ja sam. Samo sam nestala - govori Silva.

Silvu smo fotografirali u studiju. Doveo ju je menadžer Senad Hasić, jedini s kojim je ostala u kontaktu jer joj pomaže financijski. Iako i dalje mršava, Silva tvrdi da je sada “dobra”.

- Sad sam definitivno došla sebi. Treniram i bolje živim, jedem, živim zdravije. Ne znam koliko kila imam sad. Dobila sam pet-šest kila najmanje. Idem u teretanu, imam i vlastitog trenera Žaka. Složio mi je program treninga kao za američke marince. Zadovoljna sam kako sad izgledam, jedino bih htjela nabiti malo više mišića i to je to od želja - otvoreno kaže Super Silva, kojoj nedostaje biti u žiži zbivanja.

- Borila sam se s depresijom. Uvijek sam bila neraspoložena. Popila bih tablete i spavala satima. To me dovelo do kraha – kaže nam Silva. A iako je, prema vlastitom priznanju, dotakla samo dno, sad je ispred nje, nada se, neki bolji život. Tamo gdje je bila, na tome mračnome mjestu, više ne želi nikad biti.

- Bacila sam tablete. Nisam više u kontaktu s bivšom djevojkom, ona se vratila u Split i živi neki manje depresivan život nego što je imala sa mnom. Iskreno, više i ne komuniciramo baš - kaže nam Silva, koja ima spremno i nekoliko novih pjesama, u koje polaže nade. Sve o njezinu obiteljskom životu, novim pjesmama i skandalima koji su je pratili tijekom cijele karijere pročitajte u drugom dijelu ekskluzivne ispovijesti sutra samo u 24sata.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...