Show

Komentari 4

Bitorajac nazvao 'Područje bez signala' drugačijom serijom, a gledatelji hvale prvu epizodu

Bitorajac nazvao 'Područje bez signala' drugačijom serijom, a gledatelji hvale prvu epizodu

U ponedjeljak je emitirana prva epizoda Matanićeve nove serije, a Rene Bitorajac koji glumi Olega najavio je premijeru na svom Facebooku. Po reakcijama publike čini se da je serija opravdala velika očekivanja

'Područje bez signala' nova je serija autora Ankice Jurić Tilić (56) i Dalibora Matanića (46), koja se temelji na istoimenom romanu pisca Roberta Perišića, a prati priču dva Zagrepčanina koji dolaze u zaboravljeni gradić s ciljem da ožive tvornicu koja je propala prije više od dva desetljeća. Rene Bitorajac (49) jedan je od protagonista serije, a prvu epizodu najavio je na društvenim mrežama.

- Serija 'Područje bez signala' Dalibora Matanića u 6 nastavaka. Drukčija, ljudskija… Javi dojmove! - napisao je uz isječke iz serije.

POGLEDAJTE TRAILER:

 

Većini se gledatelja prva epizoda jako svidjela, a nisu zadovoljni time što ukupno ima samo šest nastavaka.

- 'Odlična', 'Jedva čekam drugu epizodu, šteta što ih je samo šest', 'Niste razočarali, to se traži' - napisali su gledatelji, a neke od njih posebno se dojmila zadnja scena:

- Može li se nekako do zadnje scene doći?! Posebno mi je dojmljiva. Svaka čast. Rene moj najdraži i najbolji glumče - napisala je gledateljica.

Serija je već pobudila velik međunarodni interes te je osvojila nagradu za najbolju seriju u programu International Panorama na festivalu Series Mania u Lilleu te nagradu publike na Seriencamp Festivalu u Münchenu.

Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"

Najčitaniji članci