Obavijesti

Show

Komentari 1

Bivša kandidatkinja vraća se u 'Život na vagi', ali u novoj ulozi

Bivša kandidatkinja vraća se u 'Život na vagi', ali u novoj ulozi
6

Mirna je u četvrtu sezonu showa ušla s 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Izgubila je 51,8 kilograma, što joj je donijelo titulu najbolje nefinalistice showa i nagradu od 50 tisuća kuna

VIDEO

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi', Mirna Posavec, vraća se u šestu sezonu showa kao asistentica produkcije zadužena za kandidate. O novoj ulozi, savjetima te promjenama progovorila je u nedavnom intervjuu za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

- Bavim se izazovima i potrebama kandidata na svakodnevnoj bazi - ispričala je Mirna pa objasnila kako iz ove pozicije gleda na kandidate.


- Sad shvaćam koliko je taj put težak i pun prepreka te koliko ustvari kandidati ovise o zaista predivnoj ekipi koja radi na emisiji jer zbog izolacije dosta toga ne mogu sami raditi - rekla je pa dodala kako je njihov svijet malen i svodi se na pripremu obroka i njihovo konzumiranje, treniranje, spavanje i snimanje. Zato su rezultati, kaže, takvi kakvi jesu.

- Stvarno imaju nevjerojatnu podršku svih ovdje kako bi uspjeli u onome što su naumili - ispričala je te otkrila da je kandidati najčešće ispituju što je ona radila u kući kako bi skinula kilograme. Često joj dolaze, kaže, i s pitanjima kad naiđu na neku prepreku koju ne znaju sami prijeći. No, ona ih razumije, kaže, jer je i sama to prošla.

Mirna iz 'Života na vagi' otkrila tajnu nove linije: 'Skinuti kile je najlakše, onda kreće izazov...'
Mirna iz 'Života na vagi' otkrila tajnu nove linije: 'Skinuti kile je najlakše, onda kreće izazov...'

Inače, Mirna je u četvrtu sezonu showa ušla s 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Izgubila je 51,8 kilograma, što joj je donijelo titulu najbolje nefinalistice showa i nagradu od 50 tisuća kuna. Tijekom 'Života na vagi' promijenila je u potpunosti svoje životne navike.

- I samoj sebi se nekad čudim kako sam od osobe koja je uvijek od svega odustajala došla na to da ne odustajem. Mislim da je stvar u tome što ne želim ostati bez svega što sada imam i što mogu, a prije me težina sprječavala. Pokušajte biti karakter, kontrola porcija. Morate paziti što i koliko jedete, za početak tri treninga tjedno, piti dovoljno vode i spavati - otkrila je Mirna.

Krajem listopada prošle godine pala je ispod 75 kilograma, a pohvalila se i da je postala instruktorica fitnessa. Svojim primjernom često nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu