Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivša Kimina prijateljica otkrila tajne pa rekla: Je*e mi se za vas

Bivša Kimina prijateljica otkrila tajne pa rekla: Je*e mi se za vas
10

Larsa za sebe kaže da je bila iskrena najbolja prijateljica Kim i Kanyeu, a na Kim se ne ljuti jer shvaća da je učinila ono što je mislila da je najbolje za njezin odnos sa suprugom

VIDEO

Larsa Pippen (46), nekadašnja najbolja prijateljica reality zvijezde Kim Kardashian West (40) ispričala je da je reper Kanye West (43) svojoj supruzi isprao mozak. Dodala je kako je to učinio i ostatku slavne obitelji, komentirala je za strane medije.  

POGLEDAJTE VIDEO: Slavna obitelj više neće snimati reality

Pojasnila je da nije napravila ništa što bi pogoršalo njen odnos s Kim, ali da je prste upleo Kanye koji je svoju ženu okrenuo protiv Larse zato što je ona blokirala njegov broj kako je ne bi zvao svakog jutra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@larsamarie @maximfrance.

Objavu dijeli Larsa Pippen (@larsapippen)

- Kanye je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji da svi misle... Ne znam ni sama što. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da jednostavno nije vjerovao nikome tko je bio pokraj Kim - uvjerena je. Kanye ju je znao zvati u rane jutarnje sate, a ona bi mu se uvijek javljala jer su bili super prijatelji i htjela je biti tu za njega kad god joj je trebao. 

- Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kad nije bio sretan zbog X, Y, Z. I što se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla razgovarati s njim. Nisam mogla, iscrpio me. Blokirala sam ga. Očito ga je to uzrujalo. Tad je krenulo da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda mi se je*e za vas - rekla je.

Larsa je, dakako, zbog cijele situacije bila povrijeđena, pogotovo zato što je smatrala da nije ništa kriva. Za sebe kaže da im je bila iskrena najbolja prijateljica, a na Kim se ne ljuti jer shvaća da je učinila ono što je mislila da je najbolje za njen odnos sa suprugom. 

The 92nd Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- Volim te, bile smo najbolje prijateljice, prošle smo skupa kroz sve. Nikad ne bih napravila išta što bi ugrozilo naš odnos, jer smo bile kao sestre, kao obitelj. No ako me moraš obrisati s društvenih mreža da ti doma bude bolje, u redu. Ako Kanye misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživjet ću. Je li me boljelo? Je. No imam li dovoljno ljubavi drugdje? Imam. Proći će i ovo - nastavila je Larsa.

Otkrila je i da je bila u vezi s Tristanom Thompsonom (29) prije nego je započeo vezu s Khloe Kardashian (36) te da ga je upravo ona upoznala s obitelji Kardashian. Par ima nestabilnu vezu otkako se saznalo da ju je Tristan prevario s najboljom prijateljicom njene sestre Kylie Jenner (23), manekenkom Jordyn Woods (23). Za tu se aferu saznalo nekoliko dana prije nego što je Khloe išla roditi prvo dijete, djevojčicu True (2). Šuška se kako su se sada pomirili, ali samo kako bi zajedno mogli odgajati malenu. 

- Ja sam se na neki način viđala s njim prije Khloe. Prije nego je ona ili bilo tko od njih znao da on postoji. Došao je zbog mene u Los Angeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim. Ja sam ih upoznala. Tjedan dana ili deset dana kasnije počeo se viđati s Khloe. U redu je, briga me. Ja ne naganjam ono što nije za mene - rekla je.

Kim objavila golišave fotke za 40. rođendan, istaknula obline
Kim objavila golišave fotke za 40. rođendan, istaknula obline

I dok je avanturu s Tristanom 'priznala', odbacila je tvrdnje da se nabacivala Travisu Scottu (29), s kojim najmlađa članica klana Kardashian/Jenner, Kylie ima kćer Stormi Webster (2). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin