Show

Komentari 1

Bivša supruga Jeffa Bezosa rastaje se od novog muža, u braku su bili manje od 2 godine

Bivša supruga Jeffa Bezosa rastaje se od novog muža, u braku su bili manje od 2 godine

Prema papirima, koje su imali prilike vidjeti novinari New York Timesa, drugi suprug nije osporavao razvod, a podjela imovine već je određena predbračnim ugovorom

MacKenzie Scott (52), bivša supruga Jeffa Bezosa (58), podnijela zahtjev za razvod braka na Vrhovnom sudu okruga King u državi Washington od nastavnika znanosti Dana Jewetta.

Scott je se rastaje od Jewetta nakon manje od dvije godine braka. Prema papirima, koje su imali prilike vidjeti novinari New York Timesa, Jewett nije osporavao razvod, a podjela imovine već je određena predbračnim ugovorom.

MacKenzie i Dan vjenčali su se u tajnosti u ožujku 2021. godine, a da postoje problemi u njihovom braku nagađalo se kada je prestala koristiti njegovo prezime u potpisima. Na stranici Giving Pledge, na kojoj milijarderi obećavaju da će dio svog bogatstva posvetiti drugima, njegovo se prezime više ne pojavljuje uz njezino.

Jeff Bezos,MacKenzie Bezos

Ni u njezinoj službenoj biografiji na Amazonu više nema spomena njezinog drugog supruga, iako je tamo ranije pisalo da MacKenzie živi u Seattleu s četvero djece i suprugom Danom.

Dan je radio u prestižnoj privatnoj školi Lakeside u Seattleu. Ne zna se je je li Jewett još uvijek zaposlen u školi jer se njegovo ime ne pojavljuje u imeniku fakulteta. No tijekom njegovog boravka ondje je upoznao MacKenzie.

Do ovog razvoda je došlo tri godine nakon što su Scott i Jeff Bezos objavili da se rastaju nakon 25 godina braka.

- Želimo osvijestiti ljude o razvoju događaja u našim životima. Kao što naša obitelj i bliski prijatelji znaju, nakon dugog razdoblja istraživanja punog ljubavi i probne razdvojenosti, odlučili smo se razvesti i nastaviti zajednički život kao prijatelji - pisao je tada Bezos na Twitteru. 

- Osjećamo se nevjerojatno sretnima što smo pronašli jedno drugo i duboko smo zahvalni za svaku od godina koje smo proveli u braku. Da smo znali da ćemo se rastati nakon 25 godina, sve bismo ponovili - dodao je Jeff. 

The Lord of the Rings, The Rings of Power World Premiere - London

Njihov razvod dogodio se neposredno prije nego što je  razotkrivena Bezosova afera s TV novinarkom Lauren Sanchez (52). 

Najčitaniji članci