Show

Komentari 5

Bivša žena preminulog pjevača u suzama otkrila: 'Rekao mi je da me voli, znao je da odlazi...'

Bivša žena preminulog pjevača u suzama otkrila: 'Rekao mi je da me voli, znao je da odlazi...'

Prije nego što je intubiran rekao mi je 'zbogom', znao je da se neće izvući. Pandemija mi ga je uzela, izjavila je Geraldine, koja se teško nosi s gubitkom bivšeg, španjolskog slavuja iz grupe Il Divo

Tjedan dana nakon smrti pjevača najpoznatijeg klasičnog multinacionalnog kvarteta Il Divo, Carlosa Marína, oglasila se sada i njegova bivša supruga Geraldine Larrosa (44).

S glazbenikom je ostala u dobrim odnosima iako od 2009. nisu bili u braku, a ispričala je i detalje o zadnjim trenucima Carlosova života.

- Prije nego što je intubiran rekao mi je zbogom, znao je da se neće izvući. To je bio najtužniji prizor u mom životu - kroz suze je izjavila Larrosa.

- Nazvao me i rekao mi da me ludo voli, da sam bila žena njegovog života. Zamolio me da se brinem o njegovoj obitelji. Pandemija mi ga je uzela - rekla je.

Carlos je prošli tjedan stavljen u induciranu komu jer je imao problema s kisikom, a vijest o smrti prenijeli su članovi skupine Il Divo na društvenim mrežama.

- S tugom u srcu vas obavještavamo da je naš prijatelj i partner Carlos Marin preminuo. Nedostajat će prijateljima, obitelji i obožavateljima. Osoba takvog glasa i osobnosti se više neće ponoviti - piše u objavi na Twitteru.

Britanski mediji prenose da je preminuo od posljedica koronavirusa.
 

Najčitaniji članci