Show

Komentari 0

Umro je pjevač kvarteta II Divo Carlos Marin: 'Više nikada neće postojati ista duša i isti glas'

Umro je pjevač kvarteta II Divo Carlos Marin: 'Više nikada neće postojati ista duša i isti glas'

Imao je problema s razinom kisika zbog čega je završio u induciranoj komi u bolnici u Manchesteru. Bend se emotivnom porukom oprostio od njihovog prijatelja i partnera

Član svjetski poznatog pop-opernog benda Il Divo, pjevač Carlos Marín (53) završio je u induciranoj komi u bolnici u Manchesteru. Nakon teške borbe je preminuo, javlja Sky News.

Španjolski je pjevač imao problema s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Bio je priključen je na respirator. Zbog njegove neočekivane i teške situacije bend je bio prisiljen otkazati turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja 2022. godine.

Tužnu vijest o smrti pjevača podijelio je i sam bend.

- Teškog srca vam javljamo da je naš prijatelj i partner, Carlos Marin, preminuo. Nedostajat će prijateljima, obitelji i obožavateljima. Nikada neće postojati isti glas i duša kao Carlosova - objavio je bend.

Bariton Marin je zvijezda Il Diva od njihovog osnutka 2003. godine zahvaljujući Simonu Cowellu (62). Prodali su više od 30 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta. Grupa se također smatra pionirima opernog popa ili 'popere', a za njihove koncerte uživo prodano je više od dva milijuna ulaznica diljem svijeta.

Il Divo prvi put je nastupao u Hrvatskoj 2012. godine , tada je Carlos je izjavio kako je očaran ljepotom Zagreba ali najviše ljepotom Hrvatica, a stom izjavom su se složili članovi benda.

- Zagreb je predivan, ali žene su nevjerojatne. Takva ljepota ne viđa se svaki dan. Samo zbog njih mogao bih živjeti kod vas- rekao je Carlos Marín

Najčitaniji članci