Obavijesti

Show

Komentari 109

Bivši dečki o Severini: 'Ona je karizmatična i nepromišljena'

Bivši dečki o Severini: 'Ona je karizmatična i nepromišljena'
6

STARE LJUBAVI: Pjevačica je ‘zaljubljena do ušiju’ bila nekoliko puta, a sve velike ljubavi završile su nakon zaruka. Zaručila se šest puta, a tek ju je Igor Kojić 'odveo pred oltar'...

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (46) bila je zaručena ukupno šest puta, no samo jedan od njih odveo ju je pred oltar. Turbulentni odnosi, svađe i prevare bili su sastavni dio Splićankina ljubavnog života.

- Ona je popularna i karizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom - rekao je Alen Marin, koji je prvi osvojio Severinino srce.

Seve objavila novu sliku: Prvi put se oglasila nakon skandala
Seve objavila novu sliku: Prvi put se oglasila nakon skandala

Pjevač grupe Kojoti i pjevačica sredinom 90-ih imali su kratku, ali burnu vezu. Splićankina veza s Milanom Lučićem javnosti je jedna od najpoznatijih. Naime, sporna snimka s oženjenim hercegovačkim poduzetnikom preplavila je medije 2004. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom skandala pjevačica je bila u vezi sa Srećkom Vargekom. Iako se pričalo kako će se par vjenčati, njihova ljubav je prestala nekoliko mjeseci nakon što se snimka pojavila u javnosti.

POGLEDAJ VIDEO:

Prije “nesretnog” videouratka, Severina je od poduzetnika dobivala skupocjene poklone, a među njima se našao i konj. Seve nije gubila vrijeme pa je već iduće godine prohodala s tad 26-godišnjim poduzetnikom Matom Čuljkom. Iste godine par se zaručio, ali i prekinuo “kratku, ali slatku” vezu. Splićanka je svojedobno rekla da su se rastali u prijateljskim odnosima i demantirala glasine da se u njihovu vezu umiješala treća osoba.

U ljeto 2008. Severina je započela vezu s bivšim konobarom i poduzetnikom Slavkom Šajinovićem (49). Međutim, prekretnica u Severininu životu dogodila se kad je zbog poslovnih obaveza 2008. otputovala u Beograd, a istog dana je pjevala i na rođendanu Milana Popovića (51), bogatog srbijanskog poduzetnika. Nekoliko osoba koje su prisustvovale zabavi tvrdile su kako Milan nije skidao pogled sa Severine dok je pjevala.

Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?
Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?

Tijekom pjesme “Ja samo pjevam”, čiji stihovi glase “Ti si najljepši od svih”, činilo se da u dvorani nema nikoga osim nje i Milana. U intervjuu je potvrdila kako je on njezina ljubav. Severina je Slavku rekla sve čim je shvatila što se događa. Nije dvojila oko toga što će napraviti jer, kako kaže, nije osoba koja bi mogla biti u jednoj vezi, a da je istodobno zaljubljena u drugoga muškarca.

Mate Čuljak

Severina i Mate Čuljak zaljubili su se u jesen 2005. Njemu je tad bilo tek 26, a njoj 34 godine. U vezi su bili nešto više od godine dana, a pale su i zaruke.

eurosong

Srećko Vargek

Prije nego što je izašao video uradak, Severina je upoznala Srećka Vargeka. Par je bio zaručen, ali je ljubav nekoliko mjeseci nakon što je snimka ‘‘procurila’’ pukla.

Slavko Šajinovič

Ljudi napadaju novinare kad se osjećaju krivima, a ja se tako ne osjećam. Nakon prekida sa Severinom nisam na šteti, rekao je nakon prekida Slavko i time potvrdio da ne žali za bivšom djevojkom Severinom.

saloma

Alen Marin

Glazbenik Alen Marin, frontmen benda Kojoti, poznat je i kao prva medijski eksponirana ljubav pjevačice Severine. Nakon mirnog prekida ostali su u prijateljskim odnosima, a Alen se kasnije oženio kazališnom glumicom Goranom Vrdoljak, s kojom ima i kćer.

Milan Popović

Severina je često naglašavala kako se u Popovića jednostavno zaljubila i da je sve bilo spontano. Da nije riječ o slučajnom susretu i da je riječ o dubokim emocijama, Severina je shvatila odmah ili pet minuta nakon što ga je upoznala. Severina je 2012. rodila sina, a iste godine prekinula je sa srbijanskim poduzetnikom Milanom. Prepirke su postale dio njihove svakodnevice, a godinama su i na sudu u vezi skrbništva za sina Aleksandra.

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju