Show

Komentari 17

Bivši Gospodin Savršeni 'izašao iz ormara': 'Tražio sam ženu u showu pa shvatio da sam gay'

Bivši Gospodin Savršeni 'izašao iz ormara': 'Tražio sam ženu u showu pa shvatio da sam gay'

Ja sam homoseksualac. Pomirio sam se s tim početkom ove godine, procesuirao sam to. Sljedeći korak u svemu tome bio je obavještavanje ljudi, rekao je Colton Underwood

Bivša zvijezda reality showa The Bachelor, američke inačice 'Gospodina Savršenog', javno se deklarirao kao gay nakon showa. 

POGLEDAJTE VIDEO

Colton Underwood sudjelovao je u 23. sezoni popularne američke emisije koja se temelji na neženji koji između prijavljenih djevojaka bira svoju odabranicu.

Underwood se također pojavljivao u realityjima slične tematike 'The Bachelorette' i 'Bachelor in Paradise'.

- Dugo sam bježao od samoga sebe. Dugo sam se mrzio - rekao je u emisiji Good Morning America.

- Ja sam homoseksualac. I pomirio sam se s tim početkom ove godine, procesuirao sam to. Sljedeći korak u svemu tome bio je obavještavanje ljudi - izjavio je.

Prije nego što je započeo karijeru u reality showovima, Underwood je igrao američki nogomet i trenirao za ulaz u NFL momčad. Ipak, njegova sportska kerijara završila je 2016. godine. 

U Bacheloru je izabrao natjecateljicu Cassie Randolph, ali u konačnici odlučio je ne zaprositi je. Par se razišao prošle godine.

Randolph je tada podnijela zahtjev za zabranu pristupa Underwoodu, optužujući ga da je vreba, no kasnije je sama zatražila ukidanje te mjere.

Underwood je rekao da je odlučio 'izaći iz ormara' nakon pandemije, dodajući da je to bilo vrijeme koje je ljude natjeralo da se 'pogledaju u ogledalo i shvate tko su i od čega bježe ili što su bili odgađajući svoje živote'.

Rekao je da je već dugo bio svjestan svoje seksualnosti te da je od svoje šeste godine znao da se 'osjeća drugačije'.

Underwood je rekao je da je u katoličkoj školi 'iz Biblije naučio da je biti gay grijeh'. Tijekom svoje karijere u nogometu, prisjetio se izraza 'gay' koji je imao negativnu konotaciju.

- Puno je takvih stvari. Nije ni čudo što sam sve držao u sebi - zaključio je.


Najčitaniji članci