Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
58 komentara

Žena skandal: 'Skakuće gola, 'blajha' kosu i kvari nam djecu'

Zamijetio ju je producent Mark Kamins i dogovorio joj sastanak s diskografskom kućom Sire. Madonna je priliku objeručke prihvatila i počela je mijenjati svijet glazbe.

Foto: Screenshot Youtube
58 komentara

Madonna Louise Ciccone rođena je kao treće od šestero djece talijanskog imigranta Silvia i Kanađanke Louise na današnji dan prije točno 60 godina. Ubrzo je ostala bez majke, i to je, kake kaže, preusmjerilo njezin život:

NEOČEKIVANE LJUBAVI Depp bio u zatvoru zbog Moss, Madonna vezu uništila knjigom

- Bila sam buntovnica. Znala sam da želim biti netko i nešto. U osnovnoj i srednjoj školi bila je izvrsna učenica, a onda je 1978. naglo odustala od fakulteta i preselila se u New York.

- Otišla sam tamo s 35 dolara u džepu. Nisam znala nikoga, prodavala sam krafne, a navečer bi plesala drugim pjevačima - priča Madonna. 

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

No onda se sve naglo promijenilo. Zamijetio ju je producent Mark Kamins i dogovorio joj sastanak s diskografskom kućom Sire. Madonna je priliku objeručke prihvatila i počela je mijenjati svijet glazbe. Samo što svijet glazbe još nije bio spreman za Madonnu.

- ‘Blajha’ kosu, oblači se oskudno i polugola skakuće, kakvu poruku šalje našim mladima - pitao se NY Times na početku njezine karijere, vjerojatno i ne shvaćajući da joj time radi sjajnu reklamu. 

Foto: Calimero Sport

Curice tog vremena tražile su nekog idola i našle su Madonnu. Njezin drugi album “Like A Virgin” je prvi album jedne pjevačice u povijesti SAD-a koji je prodan u više od pet milijuna primjeraka, ali s tom pjesmom počeli su novi, veći problemi.

- Pjevala sam kako se osjećam sretno i svježe jer sam upoznala novog tipa, a curice su to krive shvatile. Odjednom su se sve htjele seksati, a ja sam bila na udaru svih katoličkih udruga na svijetu - prisjetila se kraljica popa u jednom intervjua.

Screenshot | Autor: Screenshot Foto: Screenshot

Već tad je bila svjetska zvijezda, a onda su procurile njezine gole fotografije. Dok je živjela u New Yorku, zbog nedostatka novca, Madonna je pozirala gola, i to za samo 25 dolara. Desni mediji su vrištali “nemoral, blud”, ali Madonna se nije dala pokolebati.

UZOR MLADIMA Madonna šokira javnost čak i u šezdesetima: 'Starjeti je grijeh'

- Trebao mi je novac. Neću se ispričati - poručila je kraljica popa, a te iste fotografija kasnije su prodane za više od 100.000 dolara.

Taj, nazovimo ga, “skandal” nije pretjerano naštetio Madonni. Već je bila na vrhu, a sad je otišla dvije stepenice gore, gdje nijedna pjevačica nikad nije bila. Holivudski glumci “otimali” su se za nju, redovito je nastupala pred više od 100.000 ljudi, a obožavatelji su se samo nastavili množiti. Uskoro je, uz glazbenu karijeru, počela glumiti u filmovima i pisati knjige. I, naravno, i u tome je uspjela.

U.S. singer Madonna attends the world premiere of 'The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years' in London | Autor: NEIL HALL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: NEIL HALL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Danas se njezina vrijednost procjenjuje na više od 800 milijuna dolara, ima šestero djece i sve što napravi pretvori u zlato. I još nije gotova. Pa tek joj je 60 godina... 

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Foto: 24 sata

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Naši partneri pišu
Message