Obavijesti

Show

Komentari 147

Blanka Vlašić: Razmišljam o tome da osnujem svoju obitelj

Blanka Vlašić: Razmišljam o tome da osnujem svoju obitelj
8

Blanka Vlašić nakon velikih sportskih uspjeha želi se ostvariti na privatnom planu, trenira iz gušta, o kraju sportske karijere još ne razmišlja...

VIDEO

Atletičarka Blanka Vlašić (35) ostvarila je uspjeh na mnogim poljima, a sada je, kako kaže, vrijeme da se ostvari i na privatnom polju, piše Večernji list

Blanka ugostila Pervana: 'Mi vjerujemo u Boga koji je ljubav'
Blanka ugostila Pervana: 'Mi vjerujemo u Boga koji je ljubav'

- Nema više stresa. Treniram iz gušta, treniram onoliko koliko mogu, ne idem više preko granice boli. Polako se educiram o nekim drugim stvarima. I da, lagala bih kada bih rekla da već polako ne razmišljam da jednog dana imam obitelj - rekla je atletičarka. 

Dodala je kako su Olimpijske igre u Riju na kojima je osvojila brončanu medalju za nju bile pravo čudo jer je bila operirana iste godine. 

Blanka Vlasic

- Na te igre otišla sam svjesno jer sam znala, ako nešto krene po zlu, karijera će mi zauvijek biti gotova. Da se razumijemo, u Rio sam išla ozlijeđena. Daleko od toga da je bilo sve idealno. Na kraju je brončana medalja bila nagrada za sve muke koje sam tamo proživjela - otkrila je Blanka. 

Blanka Vlašić: 'Vjera u Boga je doslovce promijenila moj život'
Blanka Vlašić: 'Vjera u Boga je doslovce promijenila moj život'

Blanka je nastupila na čak pet olimpijskih igara, a o kraju sportske karijere još uvijek ne razmišlja.

- Tko kaže da neću nastupati i nakon Tokija. Tko zna što je još sve zapisano u knjigama za mene. Kada jednom dođe kraj, vjerojatno ću ostati u atletici, na ovaj ili na onaj način - istaknula je Blanka koja je prošle godine bila dva puta u Americi. 

- Održala sam neka predavanja na sveučilištu Virginija. Oni imaju vrlo jak atletski program. Posebno su me oduševila druženja s tamošnjom djecom kojima sam odgovarala na razna pitanja, bilo je sjajno. Prisjetila sam se kako sam i sama u mladosti imala ista ta pitanja, a nisam dobivala odgovore - izjavila je Blanka. 

Blanka se također osvrnula na svjetski rekord u skoku u vis.

- Naravno da bih voljela skočiti rekord, sportašica sam i takva ću ostati zauvijek. Nada ne košta ništa, zašto bih ja sebe lišila nade - istaknula je. Vlašić je jedna od vrhunskih sportaša koja se okrenula vjeri, a priču o svom životu ispričala je mladima iz 72 zemlje svijeta iza crkve sv. Jakova.

- Brat mi je pričao o svom obraćenju i o Bogu. Krenuli smo prema autima i tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa dogodilo se moje obraćenje. To je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život. I mene cijelu iz korijena. Ubrzo sam isplaka svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila - izjavila je Blanka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin