Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Bolesna pjevačica: Seve bila na operaciji glasnica

Mate Čuljak je zaručnici kupio ploču i flomaster kako bi mu ona mogla napisati sve što poželi. Pjevačica oporavlja u svom zagrebačkom stanu

D. Puklavec
Foto: D. Puklavec
0 komentara

Na koncertu u Ljubljani Severina se presvlačila nekoliko puta. Padala je kiša i temperatura je bila svega sedam Celzijevih stupnjeva. Idućeg jutra Severina (35) jedva je ustala iz kreveta. Prehlađena i iscrpljena, morala je otkazati koncert u zagrebačkom klubu Lampaši. Dok je lani na Cro-a-Porteru, sjedeći u publici, pokazala gaćice, a na pisti haljine Linee Exclusive, ove se godine nije ni pojavila. Svi su se pitali zašto kad je ona zaštitno lice te modne kuće. No Severina nije mogla doći jer je prošli tjedan operirala glasnice. "Zadebljanje" glasnica "zaradila" je na koncertu u Ljubljani. Pjevačicu je u klinici na zagrebačkoj Šalati operirala liječnica Santa Večerina Violić. Seve nakon operacije nije mogla govoriti. Zaručnik Mate Čuljak (27) u bolnicu joj je donio ploču i flomaster kako bi mu ona napisala sve što poželi.
- Severina će se oporaviti za dva-tri tjedna. Još ne može govoriti. Glasnice nije osigurala. Zbog operacije odgodila je pet koncerata. Neke će odraditi sljedećeg mjeseca, a dio njih iduće godine - rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Naši partneri pišu
Message