Obavijesti

Show

Komentari 17

Bore se s borama: Bandić kao grinč, Berlusconi više ne može pomicati lice, Biden se zategnuo

Bore se s borama: Bandić kao grinč, Berlusconi više ne može pomicati lice, Biden se zategnuo
1

Lice Milana Bandića zapanjilo je i nasmijalo mnoge. Estetski kiriruzi su nam objasnili kako ga je netko malo 'zeznuo' pri botoksiranju, ali nije on jedini političar koji se 'pegla'. Godinama to rade Berlusconi, Arnie, Biden

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik botoksom je peglao bore na čelu i hijaluronom popunio obraze, tvrde nam estetski kirurzi. O peglanju bora i pomlađivanju Milana Bandića (65) svjedoče fotografije unazad nekoliko tjedana. No kirurzi kažu da njegov botoks i nije uspio.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni vole blagodati estetske kirurgije

Pokretanje videa...

Plastične zvijezde 01:50

- Ima taj 'Mr. Spock eye', a neki ga zovu i 'Jack Nicholson izgled'. Karakteriziraju ga obrve koje idu previsoko. Riječ je o kombinaciji previše botoksa koji je k tome i loše apliciran. Potrebno je bilo botoksom tretirati i mišiće sa strane. Srećom to se može korigirati i spustiti obrve – rekao nam je estetski kirurg. Isto kažu i za hijaluronske filere kojima je punio obraze.

- Popunili su mu upale obraze i po meni napravili veliku grešku - visoko akcentirali jagodice što se ne radi kod muškaraca. To obično rade ženski modeli. Jagodice kod muškaraca se popunjavaju malo niže, a ovako su 'ženske jagodice' samo pospješile ovaj neprirodni izgled lica - rekao nam je kirurg.

Bandić nije jedini političar koji je iskusio čari estetske kirurgije. Novoizabrani američki predsjednik Joe Biden (78), tvrde estetski kirurzi, bio je na „face liftingu“ odnosno podizanju lica, podizanju očnih kapaka, te botoksu. U jeku kampanje za američke predsjedničke izbore Donald Trump (74) je napao Bidena zbog estetskih operacija.

Zbog potresa je Bandić morao otkriti svoj 'grinčevski' pogled
Zbog potresa je Bandić morao otkriti svoj 'grinčevski' pogled

-  Zašto je potrošio toliko novaca na plastičnu kirurgiju kad rezultate sakriva maskom - rekao je Trump, koji je i sam bio na liposukciji trbuha i brade, kako je izjavila njegova bivša supruga Ivana Trump. Trump je osim toga navodno bio i na ravnanju nosa, ali i „face liftingu“.

U.S. President-elect Joe Biden speaks after meeting with governors in Wilmington, Delaware

Najpoznatiji primjer estetske kirurgije među političarima svakako je Silvio Berlusconi (84). Bivši talijanski premijer, nagađa se, godinama pegla bore, a navodno je bio i na presađivanju kose. Svoje zube odavno je zamijenio bliještećim implantatima, a čini se i da redovito odlazi u solarij. Kad se pak pojavljuje u javnosti očito je i da stavlja puder i u to u debelim slojevima.

Ravello, Silvio Berlusconi at the marriage of Marianna Pascale

Jednom se tako u javnosti pojavio i s obojenim čelom kako bi zakamuflirao nedostatak kose. Špekulira se i kako je Vladimir Putin (68) bio na botoksu. Ruski predsjednik osim peglanja bora na čelu navodno je podizao očne kapke i ubrizgavao filere u obraze. Botoksirao se i Arnold Schwarzenegger (73).

Summit of cities and regions during World Climate Conference

Glumac i bivši političar navodno je još bio i na „face liftingu“, zatezanju vrata, a šuška se kako je stavljao implantate u obraze, podizao očne kapke te presađivao kosu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega