Obavijesti

Show

Komentari 43

Boris se četiri puta ženio, a u ljubav će vjerovati zauvijek...

Boris se četiri puta ženio, a u ljubav će vjerovati zauvijek...
11

Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao, rekao je svojedobno pjevač

VIDEO

Ovih dana u javnost je izašla vijest kako Boris Novković (52) i njegova supruga Iris Volf (27) imaju krizu u braku. Boris nam je potvrdio kako nije riječ o razvod već pokušavaju izgladiti stvari na svoj način. Iris je prije godinu i pol rodila djevojčicu Si.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve žene Borisa Novkovića

Pokretanje videa...

Sve žene Borisa Novkovića 01:17

Prije Volf, Boris je bio tri puta u braku. U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (48). Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina.

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (9) i Bona (6). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (41). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. 

Marijan Delija/PIXSELL

Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

Davor Puklavec/Pixsell

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je svojedobno.

Kad je treći put ušao u bračnu luku, bilo je to s Ines Katić. Vjenčali su se u tajnosti na ljeto 2016. u Novalji. Ipak, razveli su se nakon osam mjeseci. 

U siječnju 2018. pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se nekoliko mjeseci ranije na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai. Ponovno je sve izgledalo idilično, ali tada je i ova ljubav pukla.

- Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem - rekao je tada Boris. 

Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu
Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu

S četvrtom suprugom, Iris, trenutačno rješava neke nesuglasice koje su se pojavile i koje se jave u svim brakovima. Kako nam je Boris kratko pojasnio u telefonskom razgovoru, ako se bude radilo o razvodu, on će to javno reći. Ali smatra da nema smisla govoriti o tome ako do toga nije došlo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl