Obavijesti

Show

Komentari 43

Boris se četiri puta ženio, a u ljubav će vjerovati zauvijek...

Boris se četiri puta ženio, a u ljubav će vjerovati zauvijek...
11

Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao, rekao je svojedobno pjevač

VIDEO

Ovih dana u javnost je izašla vijest kako Boris Novković (52) i njegova supruga Iris Volf (27) imaju krizu u braku. Boris nam je potvrdio kako nije riječ o razvod već pokušavaju izgladiti stvari na svoj način. Iris je prije godinu i pol rodila djevojčicu Si.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve žene Borisa Novkovića

Pokretanje videa...

Sve žene Borisa Novkovića 01:17

Prije Volf, Boris je bio tri puta u braku. U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (48). Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina.

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (9) i Bona (6). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (41). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. 

Marijan Delija/PIXSELL

Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

Davor Puklavec/Pixsell

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je svojedobno.

Kad je treći put ušao u bračnu luku, bilo je to s Ines Katić. Vjenčali su se u tajnosti na ljeto 2016. u Novalji. Ipak, razveli su se nakon osam mjeseci. 

U siječnju 2018. pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se nekoliko mjeseci ranije na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai. Ponovno je sve izgledalo idilično, ali tada je i ova ljubav pukla.

- Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem - rekao je tada Boris. 

Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu
Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu

S četvrtom suprugom, Iris, trenutačno rješava neke nesuglasice koje su se pojavile i koje se jave u svim brakovima. Kako nam je Boris kratko pojasnio u telefonskom razgovoru, ako se bude radilo o razvodu, on će to javno reći. Ali smatra da nema smisla govoriti o tome ako do toga nije došlo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Filip i Tamara  iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'
DONIJELI SU ODLUKU

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'

Filip i Tamara u showu 'Brak na prvu' zaključili su kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'
NIJE IZAŠLA IZ KUĆE

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'

Omiljenu voditeljicu Tatjanu Jurić dočekale su male lisice na njenoj terasi. Iako je na početku mislila da je samo jedna, kasnije je otkrila da su se na njenoj terasi smjestile tri lisice
Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'
TALENTIRANA PLESAČICA I PJEVAČICA

Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'

Plus+ Dora Pletikosa priča nam kako je pjevati i plesati ploveći oceanom koji ju je odvojio od obitelji, ali omogućio nesvakidašnju životnu pustolovinu