Show

Komentari 39

Božidar gledatelje nasmijao do suza: 'Vjerojatno je mislio da ga zovu u žiri pa presretan došao'

Božidar gledatelje nasmijao do suza: 'Vjerojatno je mislio da ga zovu u žiri pa presretan došao'

I drugi dan u novoj kulinarskoj emisiji Božidar je 'ukrao' centar pozornosti. Iako je tim Krepat, ma ne molat osvojio pobjedu, gledatelji su se smijali do suza zbog Božidarovih reakcija u showu

U utorak navečer u showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' timovi su pripremali jela po receptima Tomislava Špičeka u kojima su pojedini kandidati ugodno iznenadili, no bjelovarski kuhar, Božidar nije bio jedan od tih sretnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već se na samom početku vidjela Božidarova ljutnja na Lukreciju i Ivana zbog niskih ocjena koje je dobio dan ranije pa je jasno istaknuo svoja očekivanja od novog ocjenjivanja: 'Očekujem tri desetke i to je to!'

Kada je došao red na ocjenjivanje Nesalomljivih. Špiček je odmah komentirao da im nisu uspjele kokice od heljde, a ni meso nije bilo najbolje pečeno, no Pažanin je pohvalio njihovu savijaču i muffine koji su bili najbolji u cijeloj večeri. Pažanin je timu dao osmicu, Željka sedmicu, a Špiček – šesticu!

- Gdje je knjiga žalbe da je napišem? Nisam se došao ovdje zezati, došao sam pobijediti! - žestok je bio Božidar zbog dobivene šestice jer je smatrao da su zaslužili tri desetke, a umjesto maksimalnih 30, tim je zaradio 21 bod.

Njegove su ispade gledatelji ponovno nakon emisije komentirali na društvenim mrežama. Najzanimljivija im je bila, kako se može vidjeti po brojnim komentarima, interakcija kuhara Bože i Pažanina. Naime, Pažanin je prokomentirao da je meso malo tvrdo i žilavo, nakon čega je Božidar svoje članove tima upitao 'Što je rekao?!'. Nitko nije htio ulaziti u ponovne sukobe s kuharom pa mu je Ivan samo odgovorio: 'Ma da je dobro'.

- Božo : 'Što je rekao?'. Ivan Š. 'Rekao je da je dobro'. Dakle, umrla sam od smijeha. Božo samo što srčani ne dobije. Koji mrki pogled - nasmijala je ta situacija mnoge gledatelje.

- A bilo bi dosadno bez njega - gledatelje je Božo, čini se, pridobio jer su nakon prve emisije pisali da bi trebao izaći, no sada je većini zanimljiv.

- Pa ovaj Božidar je još tu? Kaj on nije rekao da bude otišao? - prokomentirala je gledateljica Božidarov ispad nakon prvog dana emisije.

- E nisam se nasmijala ovako zbog nečega na TV-u, ne pamtim! Ovog da nema, trebali bi izmisliti. Malo više emisija sa ovakvim stručnjakom diže gledanost definitivno! - napisala je druga gledateljica.

- Da kuha sa mnom, već bi osjetio okus tavice - dodala je šaljivo treća.

- On je vjerojatno mislio da ga zovu u žiri pa je presretan došao. Ali što je mislilo ovo dvoje ako su znali s kim će kuhati - nizali su se komentari.

Najčitaniji članci