Show

Komentari 28

Brad Pitt i najstariji sin još su u svađi, ne smatra ga ocem...

Brad Pitt i najstariji sin još su u svađi, ne smatra ga ocem...

Nije mu smetalo što su ga pitali o njegovom odnosu s ocem pa se bez problema osvrnuo na svoje studentske dane. Istaknuo je da se privikava na školu i da mu ide odlično, ali i da uči korejski

Sin Brad Pitta (55) i Angeline Jolie (44), Maddox (18) ovog je tjedna progovorio o svom ocu, kojeg inače ne spominje u medijima. Maddox sada studira na privatnom sveučilištu Yonsei u Incheonu u Južnoj Koreji, gdje su ga novinari upitali o Bradu.

Unbroken Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Otac i sin gotovo uopće ne pričaju još od incidenta kada je Pitt nasrnuo i udario sina 2016. u privatnom avionu. Zbog tog je navodno Angelina podnijela zahtjev za razvod nakon samo dvije godina braka. Maddox je najstariji od šestero Angelinine djece.

U intervjuu je rekao kako ne zna hoće li ga otac posjetiti za vrijeme studiranja. 

- Ne znam ništa o tome ili što će se dogoditi - izjavio je Maddox, koji je na pitanje: 'Je li to znači da je njegov odnos s Pittom gotov?' odgovorio: 

- Pa, što bude bit će.

Nije mu smetalo što su ga pitali o njegovom odnosu s ocem pa se bez problema osvrnuo na svoje studentske dane. Istaknuo je da se privikavao na školu i da mu ide odlično, ali i kako se puno trudi da bi što brže i bolje naučio korejski.

Na studiju je od sredine kolovoza, a do ondje ga je otpratila majka Angelina. Tada je komentirala kako joj se Maddoxov fakultet čini kao odlična škola. 

Kao i svaka majka, bila je zabrinuta zbog toga što njen sin napušta gnijezdo, a grupi studenata požalila se kako se trudi ne zaplakati.

Brad gotovo da i nema kontakt s najstarijim sinom, a navodno da je za Maddoxov fakultet saznao tek kad je vijest procurila u medije ovog ljeta. 

- Maddox zapravo sebe ne smatra Bradovim sinom - otkrio je svojedobno izvor blizak paru za američke medije.

Brad i Angelina osim Maddoxa imaju još petero djece: sinove Paxa (15) i Knoxa (11) te kćeri Zaharu (14), Shiloh (13) te Vivienne (11).

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci