Show

Komentari 2

Branislav Lečić: Šokiran sam. Pa djeca su mi išla u Mikinu školu'

Branislav Lečić: Šokiran sam. Pa djeca su mi išla u Mikinu školu'

Glumica Milena Radulović (25) prva je progovorila o strahotama u elitnoj školi glume, a brojne kolege, prijatelji i pratitelji pružili su joj javnu podršku na društvenim mjerama komentirajući kako najstrože osuđuju Mikin čin

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) došao je u središte skandala nakon što ga je nekoliko djevojaka prijavilo za seksualno uznemiravanje i silovanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Glumica Milena Radulović (25) prva je progovorila o strahotama u elitnoj školi glume, a brojne kolege, prijatelji i pratitelji pružili su joj javnu podršku na društvenim mjerama komentirajući kako najstrože osuđuju Mikin čin. 

Sada se oglasio i glumac Branislav Lečić koji je na svom Instagram profilu otkrio kako su i njegova djeca, sin Ivan i kći Ana pohađali Mikinu školu glume. 

- Potpuno me šokirala priča mlade kolegice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i kći Ana bili su u školi Mike Aleksića dok su bili djeca. Samoinicijativno su odustali jer se profesor derao na njih. I Miku znam s fakulteta. Ostao sam bez riječi - započeo je Branislav pa nastavio: 

In front of the main entrance to the National Assembly of Serbia, a press conference was held for the newly elected president of the Democratic Party faction, Branislav Lecic, on the occasion of the 20th anniversary of the overthrow of the then regime.I

- Svako nasilje osuđujem i prezirem, a pogotovo nasilje nad ženama i djecom. To ostavlja tajne posljedice i drastično mijenja pogled na svijet. Silovanje je ponižavanje tijela i duha - stoji u objavi. 

 

 

Najčitaniji članci