Show

Komentari 17

Brena odmara na Tajlandu, na plaži pozirala u crvenom badiću

Brena odmara na Tajlandu, na plaži pozirala u crvenom badiću

Pjevačica Lepa Brena na Tajland je otišla sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem kako bi proslavili 30. godišnjicu braka. Uz fotku na plaži, Brena je pokazala i kako je izgledao njihov večernji izlazak

Jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora Lepa Brena (61) i suprug Slobodan Boba Živojinović (58) trenutno uživaju na Tajlandu. Na Instagram profilu Brena je s pratiteljima podijelila kako izgleda njihov odmor na egzotičnoj destinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ljubav ne mora biti savršena, već samo iskrena - napisala je pjevačica u opisu ispod fotke na kojoj zagrljeni i nasmješeni poziraju ona i suprug. 

Naime, Brena i Slobodan upravo su na Tajlandu proslavili 30. godišnjicu braka. 

Pjevačica se nakon fotografija iz večernjeg izlaska pohvalila i Instagram storyjem na kojemu pozira na plaži u crvenom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom. U prvom planu bile su njezine vitke i preplanule noge.

Podsjetimo, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović  vjenčali su se u prosincu 1991., a njihovo vjenčanje ostalo je zapamćeno kao jedno od najraskošnijih u to vrijeme. Pjevačica se za 30. godišnjicu braka na društvenim mrežama prisjetila tog dana kao i kasnijih uspomena sa suprugom.

Najčitaniji članci