Obavijesti

Show

Komentari 2

Brena se igrala u Photoshopu? Procurila fotka s 'trbuščićem'

Brena se igrala u Photoshopu? Procurila fotka s 'trbuščićem'
12

Lepa Brena je jednom prilikom otkrila kako je na na samom početku karijere imala je problema s kilogramima i detaljno objasnila kako je tada smršavila čak 17 kilograma

VIDEO

Folk pjevačica Lepa Brena (59) unatoč tome što je na pragu šestog desetljeća, nerijetko oduševljava obožavatelje fotografijama na društvenim mrežama. Zahvaljujući dobrim genima, zdravom načinu života, te svakodnevnim vježbanjem Brena je dobila titulu 'najseksi bake Balkana'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Iako je uvijek vodila računa o svom izgledu, ni ona nije uvijek u potpunosti zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Čini se kako pjevačica voli čari Photoshopa jer su se pojavile fotografije na kojima nije toliko 'utegnuta'. 

Lepa Brena je jednom prilikom otkrila kako je na na samom početku karijere imala je problema s kilogramima i tako je za srpske mediji detaljno objasnila kako je tada smršavila čak 17 kilograma. 

Brena naredila sinu: Ili smršavi 45 kila ili oduzimam automobil
Brena naredila sinu: Ili  smršavi 45 kila ili oduzimam automobil

-  Zaista je nemoguće da držite dijetu šest mjeseci - izjavila je Brena i rekla da se na dijetu odlučila na početku karijere kada je konobar u jednom hotelu u kojem je pjevala rekao da je mislio da će doći pjevačica, a ne 'trafostanica'. To ju je povrijedilo, ali i potaklo na mršavljenje.

Brena u zagrebačkoj Areni  nastupa 14. prosinca te je rasprodala ulaznice za nastup, a novi koncert zakazala je dan kasnije, 15. prosinca. Pjevačica se pred zagrebačku publiku vraća nakon deset godina, ali ovaj put čak dvaput s obzirom na veliki interes publike.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu