Obavijesti

Show

Komentari 6

Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...

Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...
5

Pjevačica je nedavno otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća

VIDEO

Pjevačica Lepa Brena (59) žarila je i palila scenom, a spektakularnim izvedbama može se pohvaliti i danas. U listopadu će napuniti 60 godina, no pjevačica se i dalje trudi ostati u dobroj formi.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lepom Brenom

Pokretanje videa...

20:35

Trenutačno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem (56) odmara u Monaku, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije s putovanja. Posljednja njezina objava na Instagramu je fotografija na kojoj Brena pozira u gaćicama i širokoj košulji. Pokazala je vitke noge koje su je osamdesetih proslavile.

Njezini obožavatelji nisu se ustručavali komentirati njezinu zavidnu liniju.

- Bravo, super izgledaš - pisali su joj. 

Lepa Brena otkrila dijetu koja je zaslužna za njene vitke noge
Lepa Brena otkrila dijetu koja je zaslužna za njene vitke noge

Pjevačica je nedavno otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća.

Ono što ju je pokrenulo da smršavi, bio je komentar jednog konobara s početka njezine karijere, koji joj je rekao: 'Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono, došla trafostanica'. Takav ju je komentar povrijedio, ali i motivirao na promjenu. Kako je krenula i shvatila da se nešto događa s njenim tijelom, danas 59-godišnja pjevačica, odlučila je tijelo dovesti u savršeno stanje.

- Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je Brena za srpski Blic.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu