Show

Komentari 6

Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...

Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...

Pjevačica je nedavno otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća

Pjevačica Lepa Brena (59) žarila je i palila scenom, a spektakularnim izvedbama može se pohvaliti i danas. U listopadu će napuniti 60 godina, no pjevačica se i dalje trudi ostati u dobroj formi.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lepom Brenom

Trenutačno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem (56) odmara u Monaku, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije s putovanja. Posljednja njezina objava na Instagramu je fotografija na kojoj Brena pozira u gaćicama i širokoj košulji. Pokazala je vitke noge koje su je osamdesetih proslavile.

Njezini obožavatelji nisu se ustručavali komentirati njezinu zavidnu liniju.

- Bravo, super izgledaš - pisali su joj. 

Pjevačica je nedavno otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća.

Ono što ju je pokrenulo da smršavi, bio je komentar jednog konobara s početka njezine karijere, koji joj je rekao: 'Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono, došla trafostanica'. Takav ju je komentar povrijedio, ali i motivirao na promjenu. Kako je krenula i shvatila da se nešto događa s njenim tijelom, danas 59-godišnja pjevačica, odlučila je tijelo dovesti u savršeno stanje.

- Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je Brena za srpski Blic.

 

 

Najčitaniji članci