Show

Komentari 6

Brojne kolege opraštaju se od omiljenog redatelja: 'Tuga...'

Brojne kolege opraštaju se od omiljenog redatelja: 'Tuga...'

U 33. godini napustio nas je Igor Vuk Torbica, kazališni redatelj. Rodio se u Drvaru, odrastao je u Rovinju, a školovao se te živio i radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim kazalištima širom regije, stoji u priopćenju

Kazališni redatelj Igor Vuk Torbica, autor predstava 'Hinkemann' i 'Carstvo mraka', preminuo je u 33.godini u Rovinju, potvrdili su u srijedu obitelj i njegovi prijatelji za Kurir.rs

Brojne kolege i prijatelji opraštaju se od omiljenog redatelja na društvenim mrežama. 

- Nije moguće. Nadam se da si našao žuđeni mir - napisala je glumica i članica Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, Daria Lorenci Flatz. 

- Zbogom dragi, vrsni redatelju. Uvijek u sjećanju i ti i tvoj vrhunski rad. Mirno plovi u dubini svemira - oprostio se i najstariji hrvatski aktivni maneken Josip Tešija. Glumica Senka Bulić objavila je Igorovu fotografiju, a u opisu je samo napisala: 'Tuga'. 

Od talentiranog redatelja oprostio se i srpski glumac i filmski producent Svetozar Cvetković. Na društvenim mrežama objavio je videozapis s kazališnih priprema. 

- Onda kada smo povjerovali u nemoguće - napisao je Svetozar uz video na kojem se glumačka ekipa s redateljem Igorom priprema za predstavu uz pjesmu grupe Abba - Chiquitita. 

Najčitaniji članci