Show

Komentari 12

Bryantova punica želi odštetu: Bila je 'dadilja' i sad traži kuću, SUV automobil i 5 mil. dolara!

Bryantova punica želi odštetu: Bila je 'dadilja' i sad traži kuću, SUV automobil i 5 mil. dolara!

'Uzdržavala sam ju gotovo 20 godina, a nikada nije bila moja ili Kobejeva osobna asistentica, ni dadilja. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu i tvrdi da je 18 godina radila 12 sati dnevno', otkriva Bryantova udovica Vanessa

Skoro godinu dana nakon tragične smrti košarkaške legende Kobeja Bryanta i dalje traju prepucavanja o njegovoj ostavštini. Iako Kobe nije razgovarao s roditeljima od 2013. godine, bio je u dobrim odnosima s punicom, Sofijom Laine (68). A upravo ona sad od kćeri Vanesse pokušava 'izvući' veliku novčanu svotu te još poneku pogodnost.

POGLEDAJTE VIDEO: Fanovi se oprostili od Kobeja

-Prema sudskim spisima, Sofija tuži kćer Vanessu jer je 'duže vrijeme neplaćeno radila kao osobna asistentica i dadilja' u obitelji, a Kobe je navodno prije smrti obećao kako će se o njoj brinuti do kraja života.

- Nažalost, Kobejeva obećanja nisu ugledala svjetlo dana jer je on sad pokojni, a Vanessa Bryant je napravila svaki korak da poništi njegova obećanja prema Laine - stoji u spisima sa suda koje posjeduje People.

Podsjetimo, u helikopterskoj su nesreći poginuli Kobe i njegova kćer Gianna te još šest putnika i pilot. 

- Uzdržavala sam ju gotovo 20 godina, a nikada nije bila moja ili Kobejeva osobna asistentica, ni dadilja. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu i tvrdi da je 18 godina radila 12 sati dnevno. Uvijek sam bila kućanica te smo muž i ja punu pažnju posvećivali djeci - napisala je Vanessa za People pa nastavila:

- Skoro dva desetljeća brinuli smo se o tome da živi blizu nas i sve joj plaćali jer je tvrdila da nakon rastave nema novaca. Mislili smo da je najbolje da ne živi s nama, a s vremena na vrijeme je pričuvala djecu. Nije se brinula o poslu ili bilo kakvim izdatcima. Bila je baka koju su uzdržavali njezina kći i zet, a jedino kad je bila 'dadilja' je kad su naša djeca bila jako mala. 

Majka ju je nešto ranije optužila da ju je u rujnu prošle godine izbacila iz kuće te kako je morala vratiti auto koji je koristila. 

- Tražila sam novu kuću za obitelj, a tjedan dana kasnije moja je majka na televiziji bacila ljagu na obitelj iako je besplatno živjela u stanu koji joj je iznajmljen. I nakon te izdaje ponudila sam joj mjesečno uzdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me preko posrednika i zatražila pet milijuna dolara, kuću i Mercedes SUV - otkriva za People Kobejeva udovica.

Vanessa tvrdi kako majka sad želi više novaca nego što je dobivala za Kobejeva života te kako je stvar izmakla kontroli.

- Moj muž joj nikad ništa nije obećao te bi bio jako razočaran njezinim ponašanjem i nedostatkom empatije - zaključila je.

Najčitaniji članci