Show

Komentari 2

Vanessa Bryant: 'Ja sam trebala otići prva, nedostaješ mi jako...'

Vanessa Bryant: 'Ja sam trebala otići prva, nedostaješ mi jako...'

Nedostaju mi tvoji zagrljaji, poljupci i tvoj duboki osmijeh. Nedostaju mi naše interne šale i da me nasmijavaš... Hvala ti na svemu što sam naučila od tebe, posebno kako biti neustrašiv u životu, napisala je

Tragično preminuli košarkaš Kobe Bryant danas bi napunio 42 godine, a njegova udovica, Vanessa Bryant (38), tim povodom mu je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretan rođendan. Nedostaješ mi neopisivo. Nedostaju mi tvoji zagrljaji, poljupci i tvoj duboki osmijeh. Nedostaju mi naše interne šale i da me nasmijavaš... Hvala ti na svemu što sam naučila od tebe, posebno kako biti neustrašiv u životu. Naši životi su tako prazni bez vas, no naše kćeri mi vraćaju osmijeh na lice - napisala je.

- Želim ti zajedno s Gigi napraviti rođendansku tortu i onda naše cure kojima isto nedostajete, iznenaditi vašim dolaskom. Trudim se ne plakati, ali mi ponekad ne ide, ali se potrudim zbog naših Natalije, Bianke i Capri. Možda zvuči sebično, ali ja sam trebala otići prva. Uvijek sam to tako zamišljala. Nisam htjela osjetiti ovu bol u srcu. Nadam se da Gigi sada slavi s tobom kao što je uvijek slavila. Volimo vas sada, uvijek i zauvijek - dodala je. 

Podsjetimo, jedan od najboljih košarkaša u povijesti poginuo je 26. siječnja u padu helikoptera u kojem je život izgubilo još osmero ljudi među kojima i Kobejeva 13-godišnja kći Gianna. 

Kobe i Vanessa vjenčali su se 2001., a u braku su dobili četiri kćeri. 

Najčitaniji članci