Show

Komentari 15

Cajka ponovno išla 'pod nož'? Ženo, što ti se dogodilo s licem

Cajka ponovno išla 'pod nož'? Ženo, što ti se dogodilo s licem

Nedavno je također pratitelje počastila fotografijama na kojima pozira u grudnjaku, gaćama, halterima te čizmama gotovo do njezine bujne pozadine

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) svakodnevno se oglašava na društvenim mrežama. Jedna je od najpopularnijih Srpkinja na Instagram platformi sa zavidnih dva milijuna pretplatnika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovaj put pjevačica je pozirala u šljokičastom kompletu, a bujno poprsje, naravno, ponovo je bilo u prvom planu. No, ovaj put fanovi nisu komentirali njezine grudi ili zadnjicu već njezino lice. Koje je, u najmanju ruku, kažu, čudno. 

Je li riječ o photoshopu ili novim estetskim zahvatima satima su raspravljali, a pravu istinu zna jedino pjevačica. 

- Ženo, što ti se dogodilo s licem? Izgledaš toliko popeglano. Ne znam jesi li ponovno išla na botoks ili je riječ o montaži, ali ne izgleda baš dobro - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nedavno je također pratitelje počastila fotografijama na kojima pozira u grudnjaku, gaćama, halterima te čizmama gotovo do njezine pozadine.

- Jezik tijela - kratko je istaknula pjevačica u opis fotografije te dokazala da zaista ne radi pauze na društvenim mrežama. Na Instagramu je tako ponovno pokazala previše te pokrenula lavinu komentara svojih obožavatelja koji su je prozvali 'Barbikom', dok su drugi smatrali kako je pjevačica degutantna te da jedna majka ne bi trebala objavljivati takve fotografije na društvenim mrežama. 

- Oh Jelena, podržavam uvijek tvoj trud, borbu i rad, oblačenje, korak s vremenom, ali mislim da si ovaj put malo pretjerala, ipak si majka dvije prelijepe djevojčice i supruga  - izjavio je jedan obožavatelj, no čini se kako pjevačicu ne diraju negativni komentari.

Ovo nije prvi put da je Karleuša objavila provokativne fotografije zbog kojih je dobila hrpu komentara, kako pozitivnih tako negativnih.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci