Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Čekala se svadba, a Ognjen i Andrea Ćupor prekinuli

Par je planirao vjenčanje i govorili su kako je to samo formalnost jer su u ozbiljnoj vezi. Andrea se čak preselila u Kijev gdje Ognjen igra nogomet

Grgo Jelavić
Foto: Grgo Jelavić
38 komentara

Nogometaš i manekenka u vezi su bili nešto kraće od dvije godine. Iako se lani pričalo o njihovoj svadbi, Ognjen Vukojević (25) za In Magazin je kazao da od vjenčanja nema ništa. Kaže da su on i Andrea Ćupor (27) prekinuli jer dalje više nije išlo, ali i da su ostali u dobrim odnosima.
- Za mene su sve žene jednake i danas ili sutra ne mora mi supruga biti manekenka - kazao je Ognjen koji ne želi otkriti pravi razlog prekida. Malo tko je mogao pretpostaviti da će par prekinuti jer su još ovog ljeta uživali na plažama u Dubrovniku. Bivša Miss Hrvatske, koju je nogometaš osvojio iskrenošu, šarmom, srdačnošu i smislom za humor, početkom prošle godine govorila je kako ona i Ogi imaju idealnu vezu jer se uopće ne svađaju. Kazala je i kako je brak samo pitanje vremena i formalnosti jer su oni u ozbiljnoj vezi. Ona se u travnju 2009. preselila u Kijev i izjavila da ju više ništa ne veže za Zagreb. Ćupor je prije Ognjena bila u vezi s Josipom Šelendićem, a Vukojević je bio sa Fani Stipković.

Naši partneri pišu
Message