Obavijesti

Show

Komentari 84

Čeljuska okrenula ploču: Vodila je emisiju zakopčana do grla...

Čeljuska okrenula ploču: Vodila je emisiju zakopčana do grla...
4

Nakon što je u prethodnoj emisiji izazvala lavinu komentara zbog dubokog dekoltea, ovoga puta voditeljica je emisiju 'U svom filmu' odradila u čednijem izdanju

VIDEO

Nakon što je prije tjedan dana urednica i voditeljica Tončica Čeljuska u novom izdanju talk showa 'U svom filmu' odjenula majicu s povećim dekolteom, nije dugo trebalo da se počnu nizati komentari o istom. Ugostila je tada bivšu premijerku Jadranku Kosor (67), no tema o njezinoj nedavno objavljenoj knjizi pala je u drugi plan. 

A danas je promijenila ploču. Pojavila se u tunici i bila zakopčana do grla. Ugostila je Mirka Filipovića (46), jednog od najpoznatijih i najuspješnijih boraca u svijetu mješovitih borilačkih sportova. Pričao je o odrastanju u Privlaci i počecima bavljenja borilačkim sportom.

-  Bila je to dječačka strast i ljubav, imam osjećaj da je borilački sport izabrao mene, a ne ja njega. Jednostavno sam to volio, gutao i upijao te filmove s Van Dammeom i Bruce Leejem, jednostavno me to privlačilo na čudan način i nisam se tome mogao othrvati - ispričao joj je Mirko.

Ovaj put ipak je Filipović svojom pričom uspio doći u prvi plan, a ne dekolte voditeljice kojeg je vješto sakrila. Za Jutarnji list voditeljica je nakon prethodne emisije rekla kako je iznenađena što je dobila toliku medijsku pozornost nakon majice s famoznim dekolteom.

Tončica Čeljuska: 'Žena pokaže dekolte ili noge i sve pada u drugi plan. To je objektivizacija'
Tončica Čeljuska: 'Žena pokaže dekolte ili noge i sve pada u drugi plan. To je objektivizacija'

-  Ne želim zvučati kao aktivistica ili feministica, no riječ je o objektivizaciji žena. Žena može biti upućena, fakultetski obrazovana, kvalificirana za neku temu o kojoj govori, ali ako je pokazala nogu ili dekolte sve pada u drugi plan. To je tako otkako je svijeta i vijeka. Kada sam gledala snimku emisije kao što uvijek radim prije emitiranja, konstatirala sam i sama da taj dekolte jest veći nego što ja to uobičavam imati, ali nisam to smatrala važnim kao ni očekivala da će izazvati toliku pozornost - ispričala je Tončica.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin