Obavijesti

Show

Komentari 23

Cetinski proslavio rođendan u rodnoj Istri: Plesalo se uz bazen

Cetinski proslavio rođendan u rodnoj Istri: Plesalo se uz bazen
9

Prijatelji su mu poklonili tortu i buket, a nakon slavlja svima se zahvalio na društvenim mrežama. Naročito je u zahvali spomenuo prijatelja Borisa Ružića i i svoju suprugu Dubravku Cetinski

VIDEO

Pjevač Tony Cetinski jučer je proslavio 51. rođendan u krugu svojih prijatelja. Počastio ih je ručkom u jednoj vili u svojoj rodnoj Istri, a potom su zaplesali i družili se uz bazen.

Prijatelji su mu poklonili tortu i buket, a nakon slavlja svima se zahvalio na društvenim mrežama. Naročito je u zahvali spomenuo prijatelja Borisa Ružića i svoju suprugu Dubravku Cetinski. Njegovi pratitelji u komentarima ispod fotografije čestitali su mu rođendan i poželjeli sve najbolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@borisruzic @dcetinski Hvala vam od ❤️ #najrodjendan

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Hrane nije nedostajalo,a Tony je na raskošnom stolu za svoje uzvanike pripremio povrće, mesne proizvode i razne slastice.

Osim toga, Tony je pripremio i piće, što mu je bila savršena prilika da se našali na svoj račun. Naime, nedavno je govorio o cijepljenju protiv korona virusa koje ne podržava, zbog čega je bio na meti kritika, dok su ga neki podržali.

- Neobavezno cijepljenje kod doktora Cjepinskog. Kvaliteta zagarantirana - napisao je Tony na jednu fotografiju. 

Pjevač je za slavlje odjenuo bijele hlače i dužu bijelu košulju, a zanimljivo je kako su bijele odjevne kombinacije imali i gotovo svi njegovi uzvanici. 

Naposljetku, najljepšu čestitku dobio je od mame Vinke. Na Facebooku je uz fotografiju iz mladosti na kojoj drži dječarca Tonyja, napisala jednostavno i toplo:

- Sretan ti rođendan sine moj.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin