Show

Komentari 44

Cigi: 'Koža mi je dosta stradala u realityju pa sam se pomladio'

Cigi: 'Koža mi je dosta stradala u realityju pa sam se pomladio'

Stilist je u Beogradu obavio lasersko pomlađivanje kože na području ispod očiju. Kaže da je imao sitne pigmentacije na koži koje su nastale od višegodišnjeg izlaganja suncu

Neven Ciganović (48) nedavno je ispao iz srpskog realityja 'Parovi', a nije mu dugo trebalo da 'skokne' na remont. Stilist i društveni kroničar otišao je na lasersko pomlađivanje kože.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S obzirom na to da mi je koža dosta stradala u reality showu jer je u 'vili' dosta suh zrak i 24 sata smo pod profesionalnim osvjetljenjem, lampama i kamerama, koža mi je trebala rejuvenaciju - ispričao nam je.

Zatim je dodao kako je već od prije imao sitne pigmentacije na koži koje su nastale od višegodišnjeg izlaganja suncu.

- A jedna malo veća mi je još nastala kad smo snimali 'Survivor' u Kostariki bez faktora za zaštitu od sunca. Tako da je pravi izbor za ove zimske dane bio laser Tixel koji je obnovio moju kožu tako da je 'paljenjem milimetarskim opeklinama' popravio i obnovio strukturu kože, uklonio pigmentacije i sitne bore s lica te mojoj koži ponovno vratio sjaj - otkrio je i dodao:

- Ja sam laser napravio tek na području ispod očiju, ali planiram ga napraviti po cijelom licu. Laser je najbolje raditi zimi ili u jesen, jer lice nakon toga treba čuvati od izlaganja suncu.

Ciganović je tretman obavio u Beogradu jer, kako nam je objasnio, takav laser ne postoji u Zagrebu.

- Cijena je 500 eura po tretmanu za cijelo lice, bilo bi potrebno tretman ponoviti dva puta godišnje - govori.

A da će se posvetiti izgledu, najavio je čim je izašao iz realityja.

- Moram se malo pofriškati. Otići u solarij, na botoks, filere... Moram priznati da si nisam dobro izgledao u ogledalu u posljednje vrijeme - ispričao nam je nedavno.

Neven je u 'Parovima' bio na dijeti jer, smatra, televizija ionako dodaje pet kilograma. U showu je uspio smršavjeti deset kilograma.

Najčitaniji članci