Obavijesti

Show

Komentari 6

Čilić objavio neviđene snimke svadbe uz romantičnu poruku

Čilić objavio neviđene snimke svadbe uz romantičnu poruku
23

Sretna godišnjica. Volim plesati kroz život s tobom, napisao je tenisač Marin Čilić supruzi Kristini na svom profilu društvene mreže...

VIDEO

Marin Čilić (30) i supruga Kristina Milković (29) slave prvu godišnjicu braka. Tenisač je na Instagramu podijelio nekoliko uspomena na prošlogodišnje vjenčanje u Dubrovniku te čestitao supruzi. Čilić je objavio dvije snimke 'partyja' na kojima se vidi kako se supružnici, a i gosti, odlično zabavljaju, a koje nismo do sada mogli vidjeti. 

-  Sretna godišnjica. Volim plesati kroz život s tobom - napisao je tenisač supruzi na svom profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Morat ćemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem - komentirala je Kristina suprugove objave.

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan
Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

Par se vjenčao 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima. 

Tenisač je suprugu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa.

Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. U srpnju 2017. ju je zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

Marin i Kristina posljednjih godina vode 'Zakladu Marina Čilića' koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove.

- Marin je oduvijek sudjelovao u humanitarnim akcijama, a vlastitu zakladu je pokrenuo jer želi pomoći djeci i biti primjer drugima - izjavila je Kristina te nadodala kako su kriteriji za dobivanje stipendije što bolji rezultati pojedinaca. 

Cilj projekta je pružiti podršku darovitoj djeci i mladima koje okolnosti, poput nedostatka financijskih sredstava, sprječavaju da usavrše svoje vještine i ostvare svoje snove. 

- Čvrsto vjerujemo da svako dijete u sebi ima neograničeni potencijal. Ako vjeruješ u sebe, radiš marljivo i ako imaš adekvatnu podršku, možeš ostvariti svaki san. Iz osobnog iskustva znam koliko je to teško i zato je cilj ovog projekta, ali i svih ostalih koje je Zaklada već provela i koje planira provesti u budućnosti, upravo to – biti podrška djeci u ostvarivanju njihovog maksimalnog potencijala i njihovih snova - rekao je Marin Čilić, čija će Zaklada dodijeliti stipendije u nekoliko kategorija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

KRALJEVSKA BEBA STIŽE? Ljudi su zbog ovoga uvjereni da Meghan upravo rađa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje