Obavijesti

Show

Komentari 12

'Čim sam je vidio odmah sam se ludo zaljubio, očarala me je'

'Čim sam je vidio odmah sam se ludo zaljubio, očarala me je'
1

Oscarovac Jeff Bridges oženio je Susan Geston 1977. godine. U braku su dobili tri kćeri. Iskra se pojavi u njihovim očima kada vide jedno drugo još i danas

VIDEO

Veljača je mjesec ljubavi. Tim povodom svaki dan sve do Dana zaljubljenih - Sv. Valentina donosimo vam po jednu priču o velikim i pravim ljubavima poznatih osoba. Ljubavima koje su izdržale sve prepreke i koje traju više desetljeća...

- Sreća, mir i blagostanje. Tako živimo Susan i ja. I to nam je dovoljno. Mislim da smo si stvorili lijep život lišen skandala i nepotrebnih tenzija - kazao je slavni Oscarovac Jeff Bridges (70) o svom braku koji traje već 42 godine

Crazy Heart premiere - Los Angeles

U  njegovom novčaniku i danas stoji fotografija njegove supruge Susan Geston (66) koja je nastala u vrijeme kad su se upoznali. Bila je 1975. godina, Bridges je imao 25 godina i u gradu Paradise Valley u Montani snimao je film Rancho Deluxe. Ona je bila studentica koja je konobarila kako bi mogla plaćati fakultet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plesao sam s njom i mislio:  'Ovo je moja buduća žena'

– Očarala me čim sam je ugledao. Bila je jednostavno prekrasna. Već dok sam plaćao račun bio sam do ušiju zaljubljen u nju. Ni sam ne znam kako sam uspio skupiti hrabrost da je pozovem na spoj, ali taj prvi put me odbila – priznao je jednom prilikom slavni Oscarovac.

Srećom, nekoliko večeri kasnije slučajno su naletjeli jedno na drugo. Plesali su cijelu noć i 'kliknuli'. 

- Dok smo plesali, cijelo vrijeme nisam skidao pogled s nje. Gledao sam je i počeo mislit 'ovo je moja buduća žena'. Bila je toliko opuštena i zabavna, s njom sam se osjećao kao da sam kod kuće, kao da negdje pripadam - prisjetio se upoznavanja sa svojom voljenom Susan.

Nakon toga postali su nerazdvojni. Nakon što je Jeff završio sa snimanjem filma, Susan je bez puno razmišljanja otišla kod njega u Kaliforniju.

Dala mu ultimatum: Ili me ženi ili prekidamo!

Iako je ljubav između njih planula odmah, brak je uslijedio tek dvije godine kasnije i to nakon što mu je Susan dala ultimatum - ili će se vjenčati i osnovati obitelji, ili razići. Jeff je priznao kako je pomalo strahovao te obveze.  

- Ne znam kako je drugim muškarcima, ili ženama, no kad sam bio u dvadesetim godinama, jako sam se bojao braka. Mislio sam da je brak ogroman korak prema smrti. Stoga sam učinio sve što je u mojoj moći da ga izbjegnem -  priznao je Jeff Bridges za Readers Digest prije desetak godina.

via GIPHY

Ali kada je vidio da će izgubiti ljubav svojeg života, odlučio je zaprositi je.

- Rekao sam sam sebi 'Bože, ne mogu pustiti ovu ženu da ode'. Vidio sam sebe kao starca koji razmišlja o toj djevojci iz Montane i iznova se pita "Čovječe, zašto se nisam oženio? - ispričao je.

Zaprosio ju je 1977. godine, a vjenčali su se pet dana nakon toga.

U braku su dobili tri kćeri: Isabelle Annie, Jessicu Lily “Jessie” i Haley Roselouise.

The 83rd Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

- Prije braka mislite da će vam se nakon vjenčanja sva vrata zatvoriti, ali prava istina je ta da otvaranje novih vrata braka vodi u hodnik koji je obložen drugim sjajnim vratima - djeci, dubljoj intimnosti, avanturama i svemu ostalom - objasnio je.

Njemu je bilo 15, a njoj 14 kad su se upoznali: Još su skupa...
Njemu je bilo 15, a njoj 14 kad su se upoznali: Još su skupa...

'Moja žena uvijek me podržavala i zato je volim još više'

Sue mi je, često ističe, uvijek davala prostora da bude ono što je. 

- No prvih nekoliko godina braka bilo je vrlo izazovno. Imali smo neke probleme, koje smo zajednički riješili -  iskreno je priznao slavni glumac dodajući da su nesuglasice i trzavice koje su prevladali odvele ih samo do još čvršće veze.

via GIPHY

- Jako sam zaljubljen u suprugu. Naša romansa s vremenom postaje sve snažnija, intimnija i seksualnija. Kada bismo mijenjali partnere svaki put kada bismo se osjećali nezadovoljno, ne bismo osjetili to bogatstvo osjećaja svojstveno dugačkim vezama. Moja žena uvijek me podržavala i zato je volim još više - otkrio je zaljubljeni glumac, koji dodaje kako se ne želi igrati osjećajima te da za njega preljub nikada nije bio opcija.

U braku su 30 godina: 'Danas je volim puno više nego prije'
U braku su 30 godina: 'Danas je volim puno više nego prije'

- Moja obitelj je predragocjena za mene da bih se igrao time. Ne pada mi na pamet da se zbližavam sa svojim filmskim partnericama ili da održavam seksualne veze s njima poput većine glumaca. To može donijeti jedino nevolje -  zaključio je oskarovac.

Ističe da upravo zbog svoje Susan čvrsto stoji na zemlji. 
 - Lakše mi je odlaziti na snimanja kad znam da me kod kuće čekaju dom i žena koja zna tko sam.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija