Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

Houdek nastupio u Lisinskom: Došao u prepoznatljivoj kreaciji

Hrvatski glazbenik često se šali na račun kilogramama, a na nedavnom koncertu u Lisinskom brojni gledatelji u publici primijetili su da je glazbenik natukao još kilograma...

50 komentara

Glazbenik Jacques Houdek (38) u srijedu navečer nastupio je na koncertu Zorice Kondže (59) u Lisinskom. Houdek je s Kondžom pjevao na pozornici te izveo nekoliko solo pjesama. Za nastup je obukao prepoznatljivu odjevnu kombinaciju kako bi sakrio višak kilograma, no gledateljima u publici ne čini se da mu je to baš pošlo za rukom. 

Mnogi su komentirali kako se glazbenik udebljao u posljednjih godinu dana. 

- Houdek se još udebljao. Nije mu to baš dobro za zdravlje - šaptali su u publici kad se glazbenik popeo na pozornicu. I sam se Houdek često zna našaliti na račun svojih kilograma. 

- Molim sve koji iz mene isisavaju energiju, da se fokusiraju na moje masnoće - piše na fotografiji koju je Houdek objavio na društvenoj mreži.

Nije prvi put da se Jacques šali na vlastiti račun, a fanove je oduševio i prije nekoliko mjeseci kad je objavio fotografiju sebe i Gorana Bareta (54). Podijeli je fotografiju satirične Facebook stranice 'A kaj sad', na kojoj se šale na račun prehrane u menzi. 

Dubrovnik: Gala koncert  Vjeruj u ljubav | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ispod naslova 'prije upisa na fakultet' stavljena je slika Gorana Bareta, a ispod 'poslije upisa na fakultet i hranjenja u menzi' je Jacques Houdek.

- Sretno svim studentima u novoj akademskoj godini - napisao je tad Houdek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message