Obavijesti

Show

Komentari 21

Cura Zvone Bobana postala je zaštitno lice domaćeg brenda

Cura  Zvone Bobana postala je zaštitno lice domaćeg brenda
5

Bivšeg nogometaša i stomatologinju snimili su prošlog ljeta u Bolu na Braču te se od tada počelo pisati o njihovoj vezi. Bilo je to dva mjeseca nakon Bobanove rastave od bivše supruge Leonarde Lončar

VIDEO

Djevojka bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana (53), stomatologinja Marijana Bićanić, zaštitno je lice nove kompanije dizajnera Ivana Friščića. A kako se snašla te što projekt za nju znači, otkrila je nakon snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Đoković i Boban slavili na Wembleyu VIDEO

- Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način i, kada su se spojili njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima - rekla je Marijana nakon snimanja.

Bivšeg nogometaša i stomatologinju snimili su prošlog ljeta u Bolu na Braču te se od tada počelo pisati o njihovoj vezi. Bilo je to dva mjeseca nakon Bobanove rastave od bivše supruge Leonarde Lončar (52).

Tada, novopečeni par, uživao je u Bobanovoj obiteljskoj kući na Braču, a Story je tada izvijestio i kako je Marijana upoznala članove obitelji.

Marijana Bićanić rođena je 5. veljače 1988. u Bihaću, a maturirala je 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu.

Bivša supruga Zvone Bobana pozirala je u zagrljaju s Ćirom
Bivša supruga Zvone Bobana pozirala je u zagrljaju s Ćirom

Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine, a iste godine upisala je poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike započela je 2015, a sada ju je uspješno i završila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...