Show

Komentari 7

Čuvaj se senjske ruke: Josipa boksačica 'nokautirala' muža

Čuvaj se senjske ruke: Josipa boksačica 'nokautirala' muža

Josipa Lopac je podijelila i video u kojem je pokazala kroz što sve njezin suprug Boris prolazi dok je ona u procesu mršavljenja. Neki su se zabrinuli kako ga ne bi ozlijedila, a drugi su se pak šalili...

Senjanka Josipa Lopac (25), kandidatkinja treće sezone reality showa 'Život na vagi', i nakon završetka showa zdravo se hrani i marljivo vježba. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj trenira boks sa suprugom Borisom

- Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s 'boksačicom'. Dobio je na razno razna mjesta udarce. Izdržao je muški - komentirala je Josipa.

Podijelila je i video u kojem je pokazala kroz što sve njezin suprug prolazi dok je Josipa u procesu mršavljenja. Neki su se zabrinuli kako ga ne bi ozlijedila, a drugi su se pak našalili da bi ga trebala i jače udariti.

Na društvenoj mreži redovito komunicira s obožavateljima, pa je tako zahvalila na podršci i rekla kako je to samo mali uvid u njihov trening.

Ostala je u kontaktu sa svima, a najčešće se druži s Ninom Martinom Korbar (25), s kojom izađe i u noćni klubu, ali i u restoran. S Biserkom Mikulandrom (31) 'kliknula' je iz prvog susreta, a djevojke se često vide te treniraju skupa. 

- Otrčala sam svoju prvu desetinku maratona, 4.2 kilometra u vremenu od 29 minuta i 27 sekundi - pohvalila se Josipa.

Iako nije imala priliku biti u finalu i boriti se za novčanu nagradu, Josipa je bila ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati i nakon ispadanja. U kuću je ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89, što je gotovo 60 kila manje.

- Josipa s početka emisije i ova sada nisu iste osobe. Točnije, uplašila sam se ove Josipe od prije. Imam velike planove za budućnost, a to je da postanem majka - rekla je u finalnoj emisiji. 

Zbog neprestanog rada na sebi, u potpunosti je promijenila oblik tijela, šokirala fanove i 'zaradila' pohvale. Ipak, tvrdi kako do te promjene ne bi došlo bez ogromne pomoći i podrške trenera.

Najčitaniji članci