Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Damir Kedžo sa svojom pjesmom ušao u finale Cesarice

U konkurenciji pet hitova predloženih za hit veljače, publika nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za hit godine prema izboru publike

0 komentara

Pjesma 'Srce mi umire za njom' Damira Kedže dobila je najviše glasova publike za hit mjeseca veljače te time ušla u finale za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica.

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: 'Ne postojim kad nisi tu' koju izvodi Jure Brkljača, 'Ovaj grad' koju izvodi Mia, 'Srce mi umire za njom' u izvedbi Damira Kedže, 'The Dream' koju izvodi Roko i pjesmu 'U tebi' u izvedbi Vanne.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Srce mi umire za njom' koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

CESARICA - 5 NOVIH HITOVA Predstavljeno novih pet hitova u utrci za ovogodišnju Cesaricu

Vokalno najbolji do sad Damir Kedžo, osim tehnički zavidne interpretacije, dao je i posebnu emociju pjesmi u kojoj se svi možemo prepoznati. Pjesma je to čiju duboku emociju u Damirovom izvođenju možemo fizički osjetiti i koja baš nikog ne ostavlja ravnodušnim.

- Ovo je autobiografska pjesma. Prepoznao sam se u svakoj njenoj riječi. Toliko mi znači da ni ne znam opisati, ali znam otpjevati. U svaki stih i svaku notu dao sam dio sebe i presretan sam što je publika prepoznala i osjetila emociju, rekao je Kedžo.

Brojem pregleda na YouTubeu i pozicijom pjesme na vrhovima top ljestvica publika je prepoznala i prigrlila ovu pjesmu za koju tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla.

'OVO JE PRESTRAŠNO': Procurile privatne fotografije djece poznate pjevačice

Tema: Muzika

Message