Show

Komentari 7

Danas zarađuje milijune, a prije desetak godina bio je žigolo...

Danas zarađuje milijune, a prije desetak godina bio je žigolo...

Svoju životnu ušteđevinu u studenom 2014. godine je riskirao i uložio u liniju tekućih ruževa u novoj tvrtki koju je stvorio - Jeffree Star Cosmetics. U tome mu je pomogla i Kat Von D, poznata tattoo umjetnica

Jeffree Star (33) na petom je mjestu najplaćenijih youtubera na svijetu, poznat je još od vremena MySpacea, a kasnije je otvorio i YouTube kanal gdje 15 milijuna pratitelja. Najveći dio svog bogatstva Star je postigao otvaranjem vlastitog biznisa. Jeffree je vlasnik istoimenog make-up brenda 'Jeffree Star'. 

U intervjuu sa svojim najboljim prijateljem, poznatim YouTuberom Shane Dawson, Jeffree je priznao kako se prije desetak godina bavio prostitucijom kako bi platio stanarinu. 

Otkrio je i kako je bio s brojnim muškarcima s javne scene, a svakodnevno je dobivao i prijetnje ubojstvom ako ikada otkrije njihov identitet. 

Svoju životnu ušteđevinu u studenom 2014. godine je riskirao i uložio u liniju tekućih ruževa u novoj tvrtki koju je stvorio - Jeffree Star Cosmetics. U tome mu je pomogla i Kat Von D, poznata tattoo umjetnica uz koju je stekao brojne kontakte.

- Ili će to proći ili ću se morati vratiti u trgovački centar ... i opet raditi u MAC-u. Tad sam se vjerojatno najviše bojao u životu - rekao je Jeffree za Cosmopolitan.

Svoju liniju je promovirao na YouTube kanalu, a svih 30.000 ruževa je rasprodano u samo nekoliko minuta. Njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na oko 300 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci