Obavijesti

Show

Komentari 7

Danas zarađuje milijune, a prije desetak godina bio je žigolo...

Danas zarađuje milijune, a prije desetak godina bio je žigolo...
5

Svoju životnu ušteđevinu u studenom 2014. godine je riskirao i uložio u liniju tekućih ruževa u novoj tvrtki koju je stvorio - Jeffree Star Cosmetics. U tome mu je pomogla i Kat Von D, poznata tattoo umjetnica

VIDEO

Jeffree Star (33) na petom je mjestu najplaćenijih youtubera na svijetu, poznat je još od vremena MySpacea, a kasnije je otvorio i YouTube kanal gdje 15 milijuna pratitelja. Najveći dio svog bogatstva Star je postigao otvaranjem vlastitog biznisa. Jeffree je vlasnik istoimenog make-up brenda 'Jeffree Star'. 

U intervjuu sa svojim najboljim prijateljem, poznatim YouTuberom Shane Dawson, Jeffree je priznao kako se prije desetak godina bavio prostitucijom kako bi platio stanarinu. 

Otkrio je i kako je bio s brojnim muškarcima s javne scene, a svakodnevno je dobivao i prijetnje ubojstvom ako ikada otkrije njihov identitet. 

Svoju životnu ušteđevinu u studenom 2014. godine je riskirao i uložio u liniju tekućih ruževa u novoj tvrtki koju je stvorio - Jeffree Star Cosmetics. U tome mu je pomogla i Kat Von D, poznata tattoo umjetnica uz koju je stekao brojne kontakte.

- Ili će to proći ili ću se morati vratiti u trgovački centar ... i opet raditi u MAC-u. Tad sam se vjerojatno najviše bojao u životu - rekao je Jeffree za Cosmopolitan.

Svoju liniju je promovirao na YouTube kanalu, a svih 30.000 ruževa je rasprodano u samo nekoliko minuta. Njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na oko 300 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:12
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin