Obavijesti

Show

Komentari 25

Danijela pokazala liniju pa joj se javio Ellin suprug Charles

Danijela pokazala liniju pa joj se javio Ellin suprug Charles
4

U običnoj narančastoj majici bez rukava i u uskim plavim hlačama, 'zavalila' se u stolicu te je takva nasmiješeno pozirala za Instagram. Vrlo brzo počeli su pristizati komplimenti na račun njezina izgleda

VIDEO

Jedan od onih dana kad se urediš, a ne ideš na špicu u grad, samo želiš sebi dobro izgledati jer se tako osjećaš, napisala je Danijela Dvornik (55), uz niz fotografija u jednostavnoj modnoj kombinaciji. Pokazala je liniju koju, očito, održava redovitom tjelovježbom i zdravijom prehranom, a da dobro izgleda poručio joj je i njezin zet, Charles Pearce (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Botoks 02:16

U narančastoj majici bez rukava i u uskim plavim hlačama, 'zavalila' se u stolicu te je takva nasmiješeno pozirala za Instagram.

Vrlo brzo počeli su pristizati komplimenti na račun njezina izgleda. Suprug Danijeline kćeri Elle (31), Charles Pearce, poručio je svojoj svekrvi da izgleda sjajno, a slični su bili i komentari pratitelja.

- Mama. Wow - komentirao je zet.

Danijela je ovo ljeto često dijelila i zavodničke fotografije u bikiniju. Pozirala je na plaži, a u izazovnim kombinacijama isticala je liniju, duge noge te dekolte. Mnogi su primijetili da joj život na moru očito dobro godi. Nedavno se iz Zagreba preselila na otok Brač.

Legendarni Dino Dvornik je preminuo prije 14 godina: 'On je sveprisutan u našem životu...'
Legendarni Dino Dvornik je preminuo prije 14 godina: 'On je sveprisutan u našem životu...'

Otkrila je svojedobno kako doručkuje u 9, a ruča u 13. Kao prava otočanka, kazala je. 

- Onako kako su to radili naši 'stari'. Ima neke romantike u tome ali i logike. Za ručkom u to vrijeme, manje si gladna pa ti ručak može biti ovako 'skromnih' porcija. Istaknula je kako često prije spavanja voli pročitati nekoliko stranica knjige ili pogledati neku seriju koju voli. 

- Ponekad se ulovim u mislima, prije nego zaspem, kako sam zapravo prigrlila samački život i ponekad se prepadnem te spoznaje, ali ipak završim razmišljanje optimistično 'sutra je novi dan' - priznala je Danijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin