Obavijesti

Show

Komentari 0

Definitivno najbolja 'Nemoguća misija' imala je ludo snimanje

Definitivno najbolja 'Nemoguća misija' imala je ludo snimanje
3

Tijekom posljednja dva desetljeća, Tom Cruise je producirao, odglumio glavne uloge i izvodio smrtonosne akrobacije u serijalu koji je sigurno zaslužio kultni status među fanovima

VIDEO

Ethan Hunt (Tom Cruise) se po šesti put nalazi pred novim izazovima najuzbudljivijeg akcijskog filmskog serijala, koji gledatelje svaki put drži u napetoj neizvjesnosti od početka do kraja. U ovom se nastavku, uz standardnu postavu, ekipi filma priključuju i Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby te već dobro poznat i Oscarom nagrađen redatelj i scenarist Christopher McQuarrie. McQuarrieja najviše pamtimo po njegovom radu na kultnom filmu 'Privedite osumnjičene' ('The Usual Suspects') te na hitu Toma Cruisea, 'Jack Reacher'.

Otišli su na brodsko putovanje iz snova, a doživjeli su pakao
Otišli su na brodsko putovanje iz snova, a doživjeli su pakao

Tijekom posljednja dva desetljeća, Tom Cruise je producirao, odglumio glavne uloge i izvodio najsmrtonosnije akrobacije u serijalu koji je zasigurno zaslužio kultni status među fanovima. Ovaj je globalni fenomen zaradio više od 2,8 milijardi dolara širom svijeta, što ga čini jednim od najuspješnijih franšiza u povijesti filma. Prema Cruiseu, 'Nemoguća misija - Raspad sistema' vrhunac je svih prethodnih filmova u seriji.

PROČITAJTE I OVO: Nemoguća misija nema limite

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidjet ćete likove koji se vraćaju iz prethodnih nastavka i zaključuju finalnu priču. Knjiga Odiseja je na početku filma izabrana iz vrlo specifičnog razloga. Ono što su moj lik, Ethan Hunt, i njegov tim prošli, upravo odražava tu priču - konstatirao je Cruise.

Redatelj McQuarrie smatra da je jedan od razloga zbog kojih je franšiza toliko popularna Cruiseova nezasitna želja da svaki film bude uzbudljiviji i intenzivniji od svog prethodnika.

- On nikad ne miruje. Ali što je najvažnije, nikad ne zaboravlja publiku. Tom je prije svega zabavljač. On u svojim filmovima gledatelje vodi na mjesta na kojima nikad nisu bili, pokazuje stvari koje nikad nisu vidjeli i dijeli to iskustvo s njima - rekao je McQuarrie, koji je režirao i prethodnu Misiju iz 2015. godine.

Jim Carrey ponovno negativac: Preuzeo ulogu u filmu po igrici
Jim Carrey ponovno negativac: Preuzeo ulogu u filmu po igrici

U svakom novom filmu, Cruise izvodi nezaboravne i nikad na filmu viđene spektakularne smrtonosne scene i vrtoglave akcije. 'Nemoguća misija' uvijek je na granici nevjerojatnoga, a te granice uvijek na kraju i pomiče.

U 'Protokolu Duh', bilo je to penjanje na najviši neboder na svijetu u Dubaiju. U 'Odmetnutima' se Tom držao golim rukama za Airbus A400M koji je polijetao. Za 'Nemoguću misiju: Raspad sistema' su Cruise i McQuarrie odlučili pojačati uzbuđenje osmišljavajući niz nezaboravnih akcija koje će sigurno ostaviti publiku bez daha.

- Tom je proveo više od godinu dana pripremajući se za ovaj film. Bilo je puno spekulacija o tome koja će scena biti vodeća u ovom filmu. Morao sam pojasniti da se pripremao za niz akrobacija. U ovom nastavku postoji više nevjerojatnih i nikad viđenih akcijskih scena; Tom je stalno bio u opasnosti, a HALO skok i scena s helikopterom su samo neke od njih. Bit će ovo dosta drugačiji Ethan Hunt, to vam mogu obećati - izjavio je na kraju scenarist i redatelj šestog filma, Christopher McQuarrie, u najavi.

VIDI OVO: 5 razloga zašto je masturbacija zdrava za ženski spol

Film 'Nemoguća misija: Raspad sistema' u kina stiže u kolovozu u distribuciji Blitz film i videa, i to u najboljim formatima IMAX, 4DX i RealD 3D.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode